2021. 06. 14.

 

Hirdetések

 

A XXI. Fazekas Kupa fiú torna versenyen jól szerepeltek a Szilády TE sportolói. Juhász Ádám Noel egyéniben 3. hely, csapatban szintén 3. hely(Szilády) serdülő korosztály. Jósa Milán egyéniben 6. hely, csapatban 2.hely (Szilády) kadett korosztály. Felkészítő: Csillag István.

Szécsényi Sára az id. Besze László meghívásos nemzetközi birkózó emlékversenyen 1. helyezést ért el.

A MEDVE-MATEK-GO szabadtéri versenyen a Bernhardt Anna, Botka Kitti, Fenyvesi Fanni, Solti Tímea összeállítású hetedikes csapat aranymedve fokozatos lett! Felkészítő Csányi János.

2021. június 10-én adták át a PRO IUVENTUTE pedagógiai díjakat. Rozonics Péterné harmadik alkalommal részesült a pedagógiai elismerésben.

Gratulálunk!

Olimpia témanap lesz június 14-éna gimnáziumban. https://szilady.net/esemenyek/icalrepeat.detail/2021/06/14/1339/8/olimpia-temanap

DP nap lesz Kunfehértón június 15-én. A kijutásról és a programokról információk az iskola honlapján olvashatók. https://szilady.net/esemenyek/icalrepeat.detail/2021/06/15/1340/8/dp-nap

Az online hétfő reggeli áhítat megtekinthető a gimnázium YouTube csatornáján. Link: https://youtu.be/L9g-hRn-NMg



Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!