Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Víztől a Földig

A Víz Világnapjától a Föld Napjáig környezetvédelmi játékot szervezünk az iskolában. A diákok különböző programokon vehetnek részt, túrázhatnak, kirándulhatnak de, kipróbálhatják magukat fordítási feladatokban, térképismeretben, tölthetnek 13+ 1-es kvízt, készíthetnek ajándékot és gyűjthetnek PET palackot…

A különböző rendezvényeken való részvételért pontokat kapnak, melyeket összesítve, a legtöbb pontot gyűjtők ingyenes kirándulásra utazhatnak.

Az egyéni pontok mellett az összesítésben legtöbb PET palackot gyűjtő osztály pizzát nyer!

Pontgyűjtő papírok itt a honlapon, a könyvtárban és a portán találhatók. A pontgyűjtő papírokat április 23-24-ig a könyvtárban lehet leadni az összesítéshez.

 


Bakancsos séta

Pénteken délután „Városunk vizei régen” címmel bakancsos sétán vehettek részt iskolánk diákjai. Az útvonal a Csetényi parkon át, a sportpálya mellett a régi hulladéklerakóba vezetett.

2015-03-31 10:30:19 Kardos Mónika Bővebben…

Legfrissebb híreink

További hírek
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Rendben