Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Díjak, kitüntetések

Kategória képe

Díjak, kitüntetések kategóriája

Pro Iuventute

A Szilády Áron Társaság 1994. évben megalapította  a „PRO IUVENTUTE” pedagógiai díjat. A Társaság ezt a  díjat Kiskunhalas összes iskolájában annak a tanárnak adományozza, aki a tanulóifjúság választása szerint a legnagyobb áldozatot hozva, a legtöbbet tette az ifjúság neveléséért és oktatásáért és akinek a diákok a legtöbbet köszönhetnek.

2014-11-16 00:45:21 Párta Péter Bővebben…

Pro Nobis díj

A Pro Nobis elismerés annak a végzős diáknak adományozható, aki kimagasló kulturális, gyülekezeti tevékenységet vagy kiváló közösségi munkát végzett.

2014-11-16 00:36:52 Párta Péter Bővebben…

Pro Excellentia díj

A díj adományozható azoknak a tanulmányaikat befejezõ tanulóknak, akik a gimnáziumi pályafutásuk során minden tanév végén kitûnõ eredményt értek el, példás magatartást és szorgalmat tanúsítottak, vagy az OKTV-n a legjobb tíz közé jutottak, illetve bármely más területen hasonlóan kiemelkedõ teljesítményükkel az iskola hírnevét jelentõsen öregbítették. A díj: oklevél és ezüst Szilády emlékérem. Emellett könyvjutalom is adományozható.

2014-11-16 00:31:45 Párta Péter Bővebben…

Pro Schola Reformata Halasiensi díj

A díj adományozható mindazoknak a személyeknek, akik jelentős mértékben hozzájárultak a kiskunhalasi református intézmények újraindításához, jóhírük és tekintéjük öregbítéséhez. A díjat az intézmények nevelőtestületei és az igazgatótanács javaslatai alapján a presbitérium adományozza. A díj: oklevél és ezüst Szilády emlékérem. A díjjal együtt bronz és arany emlékérem is adományozható.

2014-11-16 00:26:01 Párta Péter Bővebben…

Legfrissebb híreink

További hírek