Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Tájékoztató az étkezés rendjéről

Megtekintés: 1043

A konviktusban kizárólag annak a tanulónak tudjuk biztosítani az étkeztetését a tanévben, akinek a szülője / gondviselője kitöltötte az étkezés igénylő lapot és aláírva visszajuttatta az osztályfőnöknek, vagy a pénztárosnak. Amennyiben a korábban megrendelt étkeztetést véglegesen le szeretnék mondani, kérjük a tisztelt szülőket / gondviselőket, hogy írásban jelezzék az osztályfőnöknek.

Betegség ideje alatt

Kérjük, hogy minden esetben jelezzék a hiányzást az adott napon 8:30-ig a 77 / 421 - 215 / 107-es melléken, vagy a 77 / 421 - 215 / 120 mellék, pénztár telefonszámokon. A betegsége napjaiban a diák kedvezményes étkezésre nem jogosult, de lehetőség van vendég ebéd megrendelésére  762.-Ft/adag áron. Ebben az esetben lehetőség van annak  ételhordóban történő elvitelére is. Egyéb esetben a tanulóink  csak helyben fogyasztva étkezhetnek. Bármilyen más  okból, pl. osztálykirándulás, tanulmányi/sportverseny miatti távollét esetén az  ebédet lemondani a hiányzást megelőző nap 10:30-ig lehet,  a megadott telefon számokon, vagy személyesen a pénztárban.

Ebéd befizetés

Változás, hogy ezentúl minden hónap 20-tól a hónap utolsó napjáig lehet a következő hónap étkezési napjait befizetni a gimnázium aulájában 7:15-7:45-ig, ill. a pénztárban a nyitva tartási időben. Az előző hónapban időben történt  lemondás miatt kieső ebéd kifizetett ára a következő hónapban levonásra kerül. Tisztelettel kérjük, hogy a menza kártya mindig legyen a diáknál, mert a kártya hiányában az érintett tanulónak  csak a befizetésének ellenőrzése után tudjuk az étkezést biztosítani az étkezési idő végén, 13.30-tól. Amennyiben a kártya elveszett, új  kártya a pénztárban ezer forintért azonnal  megvásárolható

Ebéd kiosztása

Az ebédet a konviktusban elfogyasztani : 11:00-14:00-ig lehet.

Az ételhordók kiadása mindennap 10:30-11:30-ig, ill. 13:45-14:00-ig történik.

Kérjük a megadott időszakok betartását az étkeztetés zavartalan lebonyolítása érdekében.

Pénztár

Pénztár nyitva tartás: H-Cs 8:30-14:30-ig, P 8:30-12:00-ig.

Pénztár e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Köszönjük együttműködő  megértésüket!
Legfrissebb híreink

További hírek