Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Sikereink

BME elismerés - 2015

Nem mindennapi levelet kapott a 2015 októberében a Szilády Áron Református Gimnázium vezetősége. A Budapesti Műszaki Egyetem TTK Matematika Intézete elismerését fejezte ki volt sziládys diákok teljesítménye miatt, akik kimagasló szinten írták meg a belépő matematika felmérő dolgozatot. Elismerését fejezték ki iskolánk pedagógusainak tevékenysége miatt, és a gimnázium vezetőségét és az intézmény matematika tanárit egy kötetlen beszélgetésre várják Budapestre, ahol többek között a matematika oktatás módszereiről értekeznek majd a szakemberek.

2015-10-01 01:12:55 Csányi Ágnes Bővebben…

Pro Progressio díj - 2013

2013-ban gimnáziumunk a Budapesti Műszaki Egyetem által kiírt pályázaton Pro Progressio díjban részesült az előző tanévek műszaki és természettudományi programok szervezéséért. Ezen a pályázaton nyert összegből laboratóriumi eszközöket vettünk, melyeket a „Kis kutatók estéje” rendezvénysorozaton használtunk. A pályázat az utazási költséget is támogatta, így üzemlátogatáson és egyetemi laborgyakorlaton vettünk részt diákjainkkal.

2013-11-25 00:08:34 Gavlikné Kis Anita Bővebben…

Legfrissebb híreink

További hírek