Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Adatlap

Kelemenné Márkus Ágnes

német, dráma
agnes.markus@szilady.net

Bemutatkozás

Német és dráma szakos tanár vagyok. Abban hiszek, hogy tanulni és tanítani csak úgy lehet, ha tudunk lelkesedni, bátran kísérletezni. A nyitottság nagy ajándék, Istentől való adomány. Egész életünkben tanuljuk, hogyan szeressük egymást. Ez a munka azzal kezdődik, hogy először megtanuljuk magunkat szeretni és elfogadni. A drámaóra segít az önismeretben, a társismeretben lépéseket tenni, ami nagyon lényeges ahhoz, hogy tudjunk az életünkkel mit kezdeni. A nyelvtudás pedig világokat köt össze, és úgy érezhetjük, hogy az egésznek részei vagyunk.


Üzenet küldése
tanár német dráma humán


Legfrissebb híreink

2020-06-03 14:27:11

Nemzeti Összetartozás Napja 2020

1920. június 4-én, pontosan ma száz éve írta alá Magyarország az első világ-háborút lezáró trianoni békeszerződést, amelynek igen súlyos következményei lettek: hazánktól elcsatolták területének két harmad részét, és három milliónál is több magyar vált a környező utódállamok másodrendű polgárává.

Bővebben
További hírek