Lakó Eszter

olasz, történelem

eszter.lako@szilady.net

A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán, 2017. februárjában végeztem olasz- és történelemtanár szakokon, 2017. augusztusa óta pedig a gimnáziumban tanítok. A jövőmet illetően mindig is határozott elképzeléseim voltak, olyan pályát választottam, amit hasznosnak érzek, ami változatos lehetőségeket rejt, és amiben a saját személyiségemet is meg tudom mutatni.

Szeretek tanítani és fontos számomra, hogy jól végezzem a munkámat. Igyekszem szakmailag folyamatosan megújulni, számomra a fejlődés a kulcsa a sikeres tanári munkának.

Leendő osztályfőnökként szeretnék egy együttműködő, összetartó osztályközösséget kialakítani, ahol a gyerekek biztonságban érzik magukat, hiszen egy nyugodt, jó hangulatú közegben jobban tudnak fejlődni, megmutatni tudásukat, tehetségüket. Nyitott ember vagyok, a szülőket partnerként kezelem, az őszinte hangnemet, a bizalmat, az egymásba vetett megbecsülést és hitet tekintem kiindulási alapnak. Szeretném, ha az itt eltöltött időszakra szívesen emlékeznének majd vissza diákok és szülők egyaránt.

tanárok olasz nyelv

Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!