Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Adatlap

Lakó Eszter

olasz, történelem
eszter.lako@szilady.net

Bemutatkozás

A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán, 2017. februárjában végeztem olasz- és történelemtanár szakokon, 2017. augusztusa óta pedig a gimnáziumban tanítok. A jövőmet illetően mindig is határozott elképzeléseim voltak, olyan pályát választottam, amit hasznosnak érzek, ami változatos lehetőségeket rejt, és amiben a saját személyiségemet is meg tudom mutatni.

Szeretek tanítani és fontos számomra, hogy jól végezzem a munkámat. Igyekszem szakmailag folyamatosan megújulni, számomra a fejlődés a kulcsa a sikeres tanári munkának.

Leendő osztályfőnökként szeretnék egy együttműködő, összetartó osztályközösséget kialakítani, ahol a gyerekek biztonságban érzik magukat, hiszen egy nyugodt, jó hangulatú közegben jobban tudnak fejlődni, megmutatni tudásukat, tehetségüket. Nyitott ember vagyok, a szülőket partnerként kezelem, az őszinte hangnemet, a bizalmat, az egymásba vetett megbecsülést és hitet tekintem kiindulási alapnak. Szeretném, ha az itt eltöltött időszakra szívesen emlékeznének majd vissza diákok és szülők egyaránt.


Üzenet küldése
tanárok


Legfrissebb híreink

2020-06-03 14:27:11

Nemzeti Összetartozás Napja 2020

1920. június 4-én, pontosan ma száz éve írta alá Magyarország az első világ-háborút lezáró trianoni békeszerződést, amelynek igen súlyos következményei lettek: hazánktól elcsatolták területének két harmad részét, és három milliónál is több magyar vált a környező utódállamok másodrendű polgárává.

Bővebben
További hírek