Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Adatlap

Lakó Eszter

olasz, történelem
eszter.lako@szilady.net

Bemutatkozás

A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán, 2017. februárjában végeztem olasz- és történelemtanár szakokon, 2017. augusztusa óta pedig a gimnáziumban tanítok. A jövőmet illetően mindig is határozott elképzeléseim voltak, olyan pályát választottam, amit hasznosnak érzek, ami változatos lehetőségeket rejt, és amiben a saját személyiségemet is meg tudom mutatni.

Szeretek tanítani és fontos számomra, hogy jól végezzem a munkámat. Igyekszem szakmailag folyamatosan megújulni, számomra a fejlődés a kulcsa a sikeres tanári munkának.

Leendő osztályfőnökként szeretnék egy együttműködő, összetartó osztályközösséget kialakítani, ahol a gyerekek biztonságban érzik magukat, hiszen egy nyugodt, jó hangulatú közegben jobban tudnak fejlődni, megmutatni tudásukat, tehetségüket. Nyitott ember vagyok, a szülőket partnerként kezelem, az őszinte hangnemet, a bizalmat, az egymásba vetett megbecsülést és hitet tekintem kiindulási alapnak. Szeretném, ha az itt eltöltött időszakra szívesen emlékeznének majd vissza diákok és szülők egyaránt.


Üzenet küldése
tanárok


Legfrissebb híreink

2021-01-15 16:14:25

Virtuális tárlat a Sziládyban

Komoly művészeti képzés folyik a református gimnáziumban. Sziládys diákok alkotásaiból állítottuk össze virtuális tárlatunkat.

Bővebben
További hírek