Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Tanács Nóra első helyen végzett

Archivált tartalom! Megtekintés: 291

Iskolánk tanulója Tanács Nóra remek asztalitenisz eredményeket ért el.

"A hétvégén rendezték meg Budapesten a Központi Sport Iskola asztalitenisz szakosztályánál, az országos újonc leány top 24 elnevezésű versenyt ahol, az U13-as ranglista első 24 helyezettje vehetett részt. A kétnapos versenyen, a válogatott játékosokkal tűzdelt mezőnyben a jelenleg nagyon jó formában játszó válogatott játékos a kiskunmajsai Tanács Nóra első helyen végzett. Nóri ezzel már immáron a nyolcadik országos ranglista versenyét nyerte meg. A 2018-as év az eredmények szempontjából jól sikerült, mivel Nóri májusban U13 kategóriában magyar bajnok lett. Bekerült a világválogatott keretébe, és egy európai tehetséggondozó programba is meghívást kapott, ahol a kiemelkedő játékosoknak szerveznek edzőtáborokat. Júliusban bekerült a magyar válogatott eb-re utazó serdülő keretébe legfiatalabb játékosként. A hétvégi újonc top 24 verseny megnyerése után a 2019-es évet a ranglista elő helyén kezdi majd."
Legfrissebb híreink

2020-06-03 14:27:11

Nemzeti Összetartozás Napja 2020

1920. június 4-én, pontosan ma száz éve írta alá Magyarország az első világ-háborút lezáró trianoni békeszerződést, amelynek igen súlyos következményei lettek: hazánktól elcsatolták területének két harmad részét, és három milliónál is több magyar vált a környező utódállamok másodrendű polgárává.

Bővebben
További hírek