Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018.04.16.

Archivált tartalom! Megtekintés: 366

EREDMÉNYEK

A történelem OKTV országos döntőjében Kiss-Pető Apor (12.c) a  13. helyen végzett. A versenyen több mint 3000 diák indult. Apor felkészítő tanára Dr. Szabó Ferenc tanár úr volt.
A biológia OKTV országos döntőjében Tóth Kata (11.a) a 41. helyen végzett. A versenyen országosan több mint 1800 diák indult. Katát Nagy-Kálóziné Paska Andrea tanárnő készítette fel a megmérettetésre.
Piszman Zsófia az Irinyi János Országos Középiskolai Kémiaverseny döntőjében 39. helyezést ért el. Felkészítő tanára Gavlikné Kis Anita tanárnő volt.
A Kárpát –medencei Prózafelolvasó Versenyen Szeg Dorottya és Samu Szimonetta Kiskunhalas különdíját, Tóbiás Anna a zsűri különdíját nyerte el.
Kosóczki Balázs a Budapesti Műszaki Egyetem matematikaversenyén országos döntőbe került.
A Szegedi Tudományegyetem angol tanulmányi versenyén Patocskai Péter a legjobb hat között végzett.
Pénteken a Bibó István Gimnáziumban rendezett Szent-Györgyi Albert versenyen Horváth Rebeka Előadás kategóriában különdíjas lett.
A Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye középiskolás hittanversenyét a Kiss-Pető Apor és Szabó Ezékiel alkotta csapat megnyerte.
A  Református Gimnáziumok Országos Informatika Versenyén Oláh Kristóf 4.helyezést ért el.
A Református Iskolák Országos  Röplabda Versenyén a  gimnázium fiú csapata (Bóra Tamás, Oláh Kristóf, Teleki László, Krisztin Áron, Stantic Olivér, Deli Kristóf, Sallay Tamás) 7., a lánycsapat (Antóni Vivien, Babusák Viktória, Keresztúri Csenge, Szécsi Nikolett, Horváth Klaudia, Pántye Petra, Czikó Imola, Fődi Ildikó)  9. helyezést ért el.
Gratulálunk minden versenyzőnek!

PROGRAMOK

Mai napon osztályfőnöki órák keretében emlékezünk a Holokauszt áldozataira.
Ma tartjuk a Pro-Iuventute választást, amikor a diákok egyénileg szavaznak arról, hogy szerintük, melyik tanáruk tesz a legtöbbet a diákokért. Az osztályfőnököket kérjük, hogy osszák ki a szavazócédulákat, majd szavazás után juttassák el azokat Nagy Brigitta tanárnőhöz.
Április 18-án (szerdán) nagyszünetben a kronachi diákcserében résztvevő diákoknak megbeszélést tartunk a kollégiumi német teremben. Éderné tanárnő kéri, hogy minden fogadó diák legyen ott!
Szintén április 18-án, 14.00-kor kezdődik a Könyvtárban a 7 - 11. évfolyamos tanulók iskolai angol nyelvi versenye. Az előadott prezentációkat tanári zsűri értékeli - a legjobb munkák előadói értékes jutalmakat vehetnek át. További információt a nyelvtanáraitoktól kaphattok.
Április 21-én, szombaton a gimnáziumban egészségnapot tartunk, erről bővebb tájékoztatást osztályfőnökitek adnak.
Legfrissebb híreink

2020-02-28 12:22:07

Iskolánkban is elkezdődött a kormány által indított Lázár Ervin Program

A program szociális helyzettől és lakóhelytől függetlenül minden, az 1–8. évfolyamon tanuló általános iskolai diák részére tanévenként egyszeri alkalommal ingyenesen biztosítja a színházi, tánc- és cirkuszi előadások, komolyzenei hangversenyek, illetve az őshonos állatok bemutatóhelyei látogatásának élményét.

Bővebben
További hírek