Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018. 09. 17.

Archivált tartalom! Megtekintés: 163

 

 

HirdetésekPénteken református művészeti konferenciát tartottunk a gimnáziumban. Erről bővebben iskolánk honlapján olvashattok.
 

Szeptember 21-én a Magyar Dráma napján egy rövid előadással emlékezünk a díszteremben. A felsőbb évfolyamok, különösen a humán tagozatosok, megjelenésére számítunk!


A mai napon (hétfő) még várjuk a jelentkezőket a SZEPTEMBER 22-ei túrára. Bővebb információ a plakátokon, jelentkezni 3000 Ft előleg befizetésével Forczekné Lány Tünde tanárnőnél lehet!

Még ezen a héten a Thúry Könyvtárban lehet leadni a „Jártam valahol” önképzőköri pályázat pályamunkáit! Bővebb információk a plakátokon és az iskola honlapján olvashatók!

Pénteken délután tartjuk a gólyaavatást, jó idő esetén a díszudvaron.
 

Október 7-14-e között összesen 2 fő,  9-11-es diák ingyen utazhat iskolánkból Kolozsvárra a Református Kollégiumba. Jelentkezési határidő: 2018. 09. 27. Érdeklődni Szabó Ferenc igazgatóhelyettesnél személyesen, vagy e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet.


Szeptember 30-ig jelentkezhettek iskolai sítáborba Péter Attila testnevelőnél, bővebb információk a plakátokon olvashatók!

 
Legfrissebb híreink

További hírek