Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018. 11. 12.

Archivált tartalom! Megtekintés: 179

 

 

Hirdetések

 


A  Dél-alföldi Regionális Mezei Futóversenyen U11 kategóriában leggyorsabb lányként Nagy Csenge, majd Snyehola Maja ért célba.  Az U13 lány kategóriában Varga Médea ezüst, Patocskai Emese bronzérmet szerzett.  Az U13 fiúk között Németh Gergő  második lett.

A Rókáné függönye című meseíró pályázaton remekül szerepeltek a sziládys diákok. 1. helyezett Hegedűs Gabriella, 2. helyezett Szabó Mirjam Noémi, 3. helyezett Darányi Rita lett.  Különdíjat kapott Czikó Imola, Gyurovics Cintia, Édes Rebeka és Flaisz Boglárka.
 

A Megyei Matematikaverseny második (döntő) fordulójába a következő tanulók kerültek be: Jónás Anna, Figura Márton, Klem Balázs, Baranyai Brúnó, Kosóczki Balázs, Varga Luca és Klem Zsolt.

Az elmúlt héten szombaton tartottuk a végzős diákok szalagavató ünnepségét és szalagavató műsorát. Az ott készült fényképek megtekinthetők iskolánk honlapján.
 

November 14-én lesz a cukorbetegség világnapja. Ennek alkalmából már reggeltől vércukorszint mérés lesz az aulában (a szülői beleegyező nyilatkozatokat a helyszínen kell leadni). Emellett online tesztek kitöltésére lesz lehetőség.  A nagyszünetben pedig egy kis flashmobra invitáljuk a mozogni vágyókat az udvarra.

November 14-én 13.00-kor kezdődik a Tóth Árpád szavalóverseny az iskola dísztermében.


November 21-én 13 órától a díszteremben rendezzük az 5-8. évfolyam mese- és prózamondó versenyét.
 

November 24-én (szombaton) 8 órától nyílt napot és felvételi tájékoztató tartunk a gimnáziumban. A pénteki tanítási nap szerinti első 4 óra lesz megtartva.

 

 
Legfrissebb híreink

2020-06-03 14:27:11

Nemzeti Összetartozás Napja 2020

1920. június 4-én, pontosan ma száz éve írta alá Magyarország az első világ-háborút lezáró trianoni békeszerződést, amelynek igen súlyos következményei lettek: hazánktól elcsatolták területének két harmad részét, és három milliónál is több magyar vált a környező utódállamok másodrendű polgárává.

Bővebben
További hírek