Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2018. 11. 19.

Archivált tartalom! Megtekintés: 187

 

 

Hirdetések


Harmadik alkalommal is megnyerte a Református Középiskolák Országos Labdarúgó Bajnokságát a Szilády Áron Református Gimnázium csapata. A győztes csapat: Faddi Dávid, Angeli Tamás, Dusnoki András, Csillag István, Molnár Patrik, Vincze Gergő, Palásti Levente, Suhajda Merlin Márk, Molnár Péter, Földes Péter Barnabás, Piegel Dominik. A tornán a lányok is pályára léptek. Egy negyedik és egy ötödik hely volt a mérlegük a tízcsapatos mezőnyben. A negyedik helyezett csapat: Kardos Réka, Ficsor Rebeka, Mészáros Lilla, Kiss Dzsenifer, Szabadi Liza, Tóth Vivien, Zsubi Petra, Szász Hanga, Farkas Zsófia, Csorba Vivien, Szakál Petra. Az ötödik helyezett csapat: Menyhárt Anna, Majkuth Csenge, Gál Fanni, Balogh-Szabó Alíz, Bálint Anna, Samu Szimonetta, Börcsök Bianka, Balázs Betti, Miklósovics Tifani, Krug Adél, Kuklis Dorina, Varga Regina.

A Halas Fitness Egyesület versenyzője Döme Vanessza sziládys diák az előkelő 4. helyen végzett az Olaszországban, Bibionéban megrendezett Fitkid International Open Cup - Európa Kupán.

November 14-én rendezték a nagygimnazisták szavalóversenyét. Eredmények:
I. helyezés - Teleki László 10.c
II. helyezés - Kovács Gábor 11.c
III. helyezés - Szeg Dorottya 10.c
Közönségdíj - Szabó Mirjam Noémi 12.d

Gratulálunk!

Iskolánk tanulói a "Zöldenjobb.mp4" pályázat keretében készítettek két filmes pályamunkát! Kérjük 1-1 like-kal támogassátok őket! A pályamunkák a gimnázium Facebook oldalán kerültek megosztásra.

November 21-én 13 órától a díszteremben rendezzük az 5-8. évfolyam mese- és prózamondó versenyét.
 

November 24-én (szombaton) 8 órától nyílt napot és felvételi tájékoztatót tartunk a gimnáziumban. A pénteki tanítási nap szerinti első 4 óra lesz megtartva.
 
Legfrissebb híreink

2020-06-03 14:27:11

Nemzeti Összetartozás Napja 2020

1920. június 4-én, pontosan ma száz éve írta alá Magyarország az első világ-háborút lezáró trianoni békeszerződést, amelynek igen súlyos következményei lettek: hazánktól elcsatolták területének két harmad részét, és három milliónál is több magyar vált a környező utódállamok másodrendű polgárává.

Bővebben
További hírek