Igás Andor

testnevelés, Diákprefektus

andor.igas@szilady.net

A bajai Eötvös József Főiskola tanító szakán, a Pécsi Tudományegyetem főiskolai testnevelés szakán, majd a Szegedi Tudományegyetem testnevelés mesterképzésén kaptam meg tanított tárgyam alapjait, melyeket 2003 óta a bácsalmási Hunyadi János Gimnázium kollégiumában, a Kunfehértói és a Kiskunhalasi Kertvárosi Általános Iskolában csiszolgattam kiváló kollégák segítségével. 2013-ban létrehoztunk barátommal egy sportkört, melyhez 4 év alatt több mint 30 fő csatlakozott, így ez az új sport, a gyorstollas, ismertté válhatott Kiskunhalason. Szakmailag egyik legnagyobb személyes sikerem, hogy a 2017-es lengyelországi világbajnokságon a 14 év alatti kategóriában egy játékosom aranyérmet szerzett.

4 éves kislányom és kedves párom segíti otthoni kikapcsolódásom, akiktől folyamatosan remek tapasztalatot kapok, mely a diákokkal való kapcsolatomat is erősíti.

13 éves testnevelői tevékenységem alatt folyamatosan azon munkálkodtam, hogy diákjaim érezzék jól magukat óráimon, tiszteljék egymás erőfeszítését, és hozzák ki magukból a bennük rejtőző tehetséget. Óráimon a szórakozás, következetesség, teljesítmény hármasát kívánom egyidejűleg megvalósítani.

Osztályfőnökként az egyik legfőbb célom az, hogy a gyerekek örömmel és büszkén gondoljanak az iskolájukra, melynek idővel meghatározó tagjai lehetnek.

tanárok

Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!