Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Adatlap

Igás Andor

testnevelés
andor.igas@szilady.net

Bemutatkozás

A bajai Eötvös József Főiskola tanító szakán, a Pécsi Tudományegyetem főiskolai testnevelés szakán, majd a Szegedi Tudományegyetem testnevelés mesterképzésén kaptam meg tanított tárgyam alapjait, melyeket 2003 óta a bácsalmási Hunyadi János Gimnázium kollégiumában, a Kunfehértói és a Kiskunhalasi Kertvárosi Általános Iskolában csiszolgattam kiváló kollégák segítségével. 2013-ban létrehoztunk barátommal egy sportkört, melyhez 4 év alatt több mint 30 fő csatlakozott, így ez az új sport, a gyorstollas, ismertté válhatott Kiskunhalason. Szakmailag egyik legnagyobb személyes sikerem, hogy a 2017-es lengyelországi világbajnokságon a 14 év alatti kategóriában egy játékosom aranyérmet szerzett.

4 éves kislányom és kedves párom segíti otthoni kikapcsolódásom, akiktől folyamatosan remek tapasztalatot kapok, mely a diákokkal való kapcsolatomat is erősíti.

13 éves testnevelői tevékenységem alatt folyamatosan azon munkálkodtam, hogy diákjaim érezzék jól magukat óráimon, tiszteljék egymás erőfeszítését, és hozzák ki magukból a bennük rejtőző tehetséget. Óráimon a szórakozás, következetesség, teljesítmény hármasát kívánom egyidejűleg megvalósítani.

Osztályfőnökként az egyik legfőbb célom az, hogy a gyerekek örömmel és büszkén gondoljanak az iskolájukra, melynek idővel meghatározó tagjai lehetnek.


Üzenet küldése
tanárok


Legfrissebb híreink

2021-01-21 18:16:12

Segítünk a jelentkezésben

A Szilády Áron Gimnázium és Kollégiumba történő felvételivel kapcsolatos kérdéseire szívesen válaszolunk e-mail üzenetben, online találkozó, vagy személyes beszélgetés formájában is.

Bővebben
További hírek