Találatok a választott címkére: diákélet

Fordított nap

Hagyomány, hogy a tanévet vidám keretek között búcsúztatják a sziládysok. Az utolsó tanítási napon tartott FORDÍTOTT NAP-ot (lehetőség szerint) a Sóstóra, az iskolaudvarra vagy a halasi strandra szervezzük. A karoke vetélkedőtől a kötélhúzásig, az úszáson át az evezésig sokféle módon mérhetik össze ügyességüket az osztályok. A vetélkedő fődíja már a vakáció hangulatát idéző csíkos napernyő/bádogvödör. Ezen a napon nemcsak a diákok, hanem a tanárok is remekül szórakoznak.

Bővebben
Szalagavató

Minden év januárjában rendezi a gimnázium legnagyobb szabású diákrendezvényét a SZALAGAVATÓT. A bensőséges szalagtűzést a gimnázium dísztermében tartják. A szalagavató bálnak , ahol a végzős osztályok mutatják be tánctudásukat, a Vári Szakiskola tornacsarnoka ad otthont. A hagyományos palotáson és keringőn kívül az osztálytáncok mindig meglepetést jelentenek, csakúgy mint az évfolyamének. A rendezvényen alkalmanként 1000 vendég is részt vesz. Az est egyik fénypontja a végzős diákok és az iskolavezetés pezsgős koccintása.

Bővebben
Gólyabál

Szeptember végén vagy október elején tartják iskolánkban a Gólyabált, mely az elsős diákok legizgalmasabb rendezvénye, az iskolapolgárrá válásuk egyik fontos mérföldköve. A gimnázium tornacsarnokában játékos feladatokat kell megoldaniuk a gólyáknak, majd osztálytáncbemutatók következnek. A gólyaeskü után már hagyományos diszkóra kerül sor, mely igazán népszerű a halasi fiatalok körében. Alkalmanként 250-350 fő is kíváncsi a rendezvényre, melyet a végzős évfolyam szervez.

Bővebben
Diákrendezvények

Iskolánkban 3 meghatározó diákrendezvény kerül megrendezésre. Ezekről bővebben az alábbiakban olvashatsz. Ezen felül még sok más eseményen van lehetősége diákjainknak a részvételre.

Bővebben
Szakkörök

A 2015/2016-os tanévben kiírt szakkörök időpontjait letöltheted a diákélet menüpont alatt található letölthető anyagoknál! A leírások, képek aktualizálása folyamatban!

Bővebben
Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!