Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Büszkeségeink

Büszkeségeink

Büszkeségeink tabló: Azon diákok, tanárok, illetve csapatok fotói, eredményei, akik a közelmúltban eredményükkel iskolánk hírnevét öregbítették.


Mezei Lívia lovas

Mezei Lívia számos lovasversenyen szerepelt eredményesen. Legutóbb a Military Országos Bajnokságon ifjúsági kategóriában egyéniben 9., csapatban 3., amatőr kategóriában egyéniben 4.,   csapatban 1. helyen végzett.

Megtekintés: 16 Bővebben

Mezei Futóverseny: Varga Médea, Nagy Csenge, Szloboda Zétény

Kecskeméten rendezték szombat délután Magyarország 112. Mezei Futó Bajnokságát. A Kiskunhalasi Atlétikai Club 7 éremmel gazdagodott a mezei futó országos bajnokságon és országos seregszemlén. Nagy Csenge abszolút 5. helye régiós bajnoki címet ért. Varga Médea az újoncok között 3. helyen, Szloboda Zétény csapatban 2. helyen végzett. Gratulálunk!

Megtekintés: 17 Bővebben

Magya Junior Box Bajnoskág: Kovács Nóra Zsóka

Az ifjúsági és junior magyar bajnokságon vettek részt iskolánk diákjai: Péter Barnabás, Bozsóki Dániel és Kovács Nóra Zsóka. Zsóka az országos mezőnyben 3. lett és bronzéremmel térhetett haza. Gratulálunk!

Megtekintés: 23 Bővebben

Matematikában kiválóak

Jerémiás Béla matematika-díj: Varga Luca Borbála 12.A, Kosóczki Balázs 12.C, Figura Márton 10.B, Jónás Anna 8.B,

Megtekintés: 23 Bővebben

Aradi Vértanúk Kegyeleti Váltófutás

Az Aradi Vértanúk Kegyeleti Váltófutás középiskolai kategóriájának győztese a Szilády. Csapattagok:  Horváth Levente, Kiss Attila, Kiss Dzsenifer, Klem Balázs, Kószó Kata, Krisztin Áron, Nagy Csenge, Patocskai Emese, Pócsa Zoltán, Schiszler Hanna, Szanyi Zsanett, Szigeti Menyhért, Teremi Dániel, Varga Médea.

Megtekintés: 26 Bővebben

Kötény Kupa

Kötény Kupa Labdarúgó Tornán a gimnázium lány csapatai a 3., valamint a 6.helyen végeztek. Az All Star csapatba választották Viszmeg Ninettát és Zsubi Petrát. Csapattagok: Menyhárt Anna (11.a), Vígh Viktória (11.a), Börcsök Bianka (11.a), Majkuth Csenge (11.a), Samu Szimonetta (11.a), Lóránt Adrien (11.a), Flaisz Boglárka (11.a), Gál Fanni (11.a), Zsubi Petra (12.b), Mészáros Lilla (12.b), Balázs Bettina (10.a), Miklósovics Tifani (10.a), Bálint Anna (10.a), Kuklis Georgina (9.c), Horváth Anna (8.a), Viszmeg Ninetta (8.a), Molnár Vivien(9.d), Makai Izabella (9.d), Dági Petra (8.b). Edző: Csillag István. Gratulálunk!

Megtekintés: 22 Bővebben

Meglepetés Kupa

A Meglepetés Labdarúgó Kupán remekeltek a sziládysok. Vegyes csapatban az  1. helyezést, fiú  csapatban a 2. helyezést, lány csapatban a  3. helyezést érték el gimnazistáink. Gratulálunk! Csapattagok: Fenyvesi Bálint, Mike Márk, Kőrösi Dániel, Szuromi Vajk, Vuits Gergő, Eszter Ádám, Vojnics Levente, Szabó Levente, Gelencsér Levente, Kiss Dzsenifer, Farkas Zsófia, Mészáros Lilla, Tóth Vivien, Zsubi Petra, Kardos Réka. Edző: Zákány Sándor.    

Megtekintés: 27 Bővebben

Szécsényi Sára

Szécsényi Sára a Kadet Birkózó Magyar Bajnokságon 3. helyezést ért el. Gratulálunk!

Megtekintés: 24 Bővebben

Pro talento-díj:

 A tanévnyitón  Pro talento-díjban részesült Kármán Miksa 10.A, Markó Vivien 10.B, Biró Áron 11.C, Kállai Klaudia Borbála 8.A. Gratulálunk!

Megtekintés: 29 Bővebben

FITKID egyéni és csapat

A FITKID országos versenyen egyéni kategóriában Szakál Maja II.helyen végzett, kiscsapat kategóriában Tassi Nelli, Suhajda Csenge és Döme Vanessza a III. helyezett lett.  Gratulálunk!

Megtekintés: 37 Bővebben

Országos III. helyezett lett Piszman Zsófia

Piszman Zsófia 11. b osztályos tanuló a III. Herba Medica Tanulmányi Verseny online eredményhirdetés az SZTE Gyógyszerésztudományi Kar által hirdetett országos döntőben III. helyezést ért el. Segítő tanárai Gavlikné Kis Anita és Nagy-Kálóziné Paska Andrea voltak. Gratulálunk!

Megtekintés: 87 Bővebben

SPORTEREDMÉNYEIK UTÁN ELISMERŐ OKLEVELET KAPNAK 2020-BAN

Babusák Viktória 12.A Szécsi Nikolett 12.A Csillag István 12.B Csofcsics Csenge 12.B Dobó Luca 12.B Horváth Klaudia 12.B Nagy Liza 12.B Piegel Dominik 12.B Szász Hanga 12.B Tóth Árpád 12.B Antóni Vivien Éva 12. C Bika Dominik 12.C Deli Kristóf 12.C Elek Lotti 12.C Farkas Fanni 12.C Görög Boglárka Laura 12.C Kanász Eszter 12.C Lukács Orsolya 12.C Stantić Olivér 12.C Sziklai Nikolett 12.C Tóth Fanni 12.C Lantos Zita 12.D Szabó Petra 12.D

Megtekintés: 93 Bővebben

PRO LIBERIS SCHOLAE díjazottak 12.D

Dr. Gregóné Kuminka Edit Három éven keresztül gondosan kezelte az osztálypénzt. A tanulókkal és az osztályfőnökkel személyesen tartotta a kapcsolatot, és segített az osztályt érintő ügyek intézésében. Az iskolai stratégiafejlesztés második szakaszában és a SZIK es szülői értekezleteken mindig aktív, segítőkész volt, és pozitív módon adott hangot a véleményének. Támogatta az iskola megújulási törekvéseit, a szülői közösség munkáját.

Megtekintés: 88 Bővebben

PRO LIBERIS SCHOLAE díjazottak 12.C

Kovácsné Szalma Márta már 4 éve odaadóan képviselte a 12.c osztályt. A SZIK által szervezett iskolai rendezvényeken rendszeresen vállalt feladatokat. Becsületesen, felelősségteljesen és hozzáértően kezelte az osztály pénzügyeit. Tanácsaival és jó meglátásaival nagyban segítette az osztályfőnök munkáját. Jó és türelmes természetének köszönhetően képes volt jó kapcsolatot teremteni a szülőkkel és diákokkal. Hozzáállása és példamutatása irányadó a többi szülő számára. Hálásan köszönjük a munkáját! Kunosné Gyenizse Andrea a Szülők Iskolai Közösségének olyan tagja, akire mindig lehetett számítani. Örömmel és fáradhatatlanul vállalt feladatot különböző iskolai rendezvények szervezésében és lebonyolításában. Arra törekedett, hogy a hagyományossá vált iskolai rendezvények színvonalasan tudjanak megvalósulni. Jó például szolgál családjának, gyermekének és szülőtársainak is. Köszönjük fáradozását és munkáját!

Megtekintés: 74 Bővebben

PRO LIBERIS SCHOLAE díjazottak 12.B

A 12. b. osztály szülői közössége olyan, mint maga az osztály, nagyon összetartó. A feladatokat rendszeresen megosztották egymás között, ezzel segítve az osztályfőnök munkáját. Nagy Éva 8 éven keresztül a pénzügyekért áldozta szabadidejét . Hemző Erika hosszú évek óta segíti a SZIK munkáját, tevékenyen vett részt rendezvények szervezésében, előkészítésben. Mindig önzetlenül és aktív módon támogatta az iskola közösségfejlesztésre irányuló törekvéseit. Segítőkészsége, lelkesedése ösztönzőleg hatott gyermekeire és az általa képviselt osztály segítőkész diákjaira is, a szülőkre, akik szintén példamutató módon tettek a közösségért. Rendkívül precíz és hozzáértő módon kezelte a SZIK pénzügyeit . Hálásan köszönjük munkájukat!

Megtekintés: 83 Bővebben

PRO LIBERIS SCHOLAE díjazottak 12.A

Bús Józsefnek az osztály, de még az iskola is hálás a nyolc év alatt végzett tevékenységéért. Saját kezével épített kemencéje az ebédlőnk udvarán igazi ritkaság, nem beszélve gyakorlati hasznosságáról. E megbecsülendő , cselekvő segítség mellett mindig építő módon, őszintén támogatta az iskolát észrevételeivel. Programokat hozott gimnáziumunkba barátaival, évente közreműködött az „Egészséges életmód” napjaink színessé tételében. Hálásak vagyunk alkotó aktivitásáért és reméljük, hogy a továbbiakban is számíthatunk értékes jelenlétére. Deczkiné Gillich Márta és Torma Zsoltné a nyolc év alatt közösen vezette a diákok befizetéseit és a kiadásokat. Ezt nem éppen könnyű és látványos munkát hűen és szakavatottan végezték egymást segítve. Kumich Lászlóné több alkalommal látta vendégül kelebiai anyukák segítségével a teljes osztályt egy éjszakás osztálykirándulásra. A fényképek őrzik ezeknek a szép alkalmaknak az élményét.  

Megtekintés: 87 Bővebben