Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Alap dokumentumok

Iskolánk életében számos olyan dokumentum keletkezik, amelyek a gimnázium működésének alap dokumentumai. Többek közt a házirend, pedagógiai program és az SZMSZ. Ezek mellett még több olyan dokumentumot is letölthetővé teszünk, amelyek a diákélettel kapcsolatosan hasznos lehet. Ezeket főleg az adott téma kategóriájában találod meg.


Felvételi tájékoztató

Elkészült a gimnázium 2017/18-as tanévre szóló felvételi tájékoztató füzete. Az érdekes és hasznos kiadvány a gimnáziumban hozzáférhető, felvételi tájékoztatók alkalmával és november 19-én a nyílt napon, az érdeklődők szülők és diákok tájékozódhatnak az induló osztályokról, képzésekről.

2014. november 18. Letöltés: 4262
Letöltés…

SZMSZ

Iskolánk jelenleg érvényben levő Szerverezeti és Működési Szabályzata.

2014. november 14. Letöltés: 1600
Letöltés…

Házirend

A Kiskunhalasi Református Kollégium Szilády Áron Gimnáziumának jelenleg érvényben levő házirendje.

2014. november 14. Letöltés: 1922
Letöltés…
 

Legfrissebb híreink

2017. június 25.

Tanévzáró - 2017

2017. június 25-én, vasárnap délután osztották ki a református gimnáziumban a bizonyítványokat, majd az iskola diáksága és a tantestülete közösen vonult át a református templomba, ahol 16 órától kezdődött a tanévzáró istentisztelet.

Bővebben
További hírek
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Rendben