Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Elérhetőségeink

Megtekintés: 12956

Iskolánk neve Kiskunhalasi Református Kollégium Szilády Áron Gimnázium és Kollégium Címe 6400 Kiskunhalas Kossuth u. 14.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Telefonszám/fax (+36) 77/421-215 és (+36) 77/421-033 E-mail címek Központi e-mail: szilady@szilady.net Varga Judit igazgató: judit.varga@szilady.net Gavlikné Kis Anita igazgatóhelyettes: anita.gavlikne@szilady.net Szabó Ferenc igazgatóhelyettes: ferenc.szabo@szilady.net Iskolaorvos: Dr. Major Csilla Védőnő: Csanádi Laura Gyógypedagógus: Bujdosó Rita

Iskolánk neve

Kiskunhalasi Református Kollégium Szilády Áron Gimnázium és Kollégium

Címe

6400 Kiskunhalas Kossuth u. 14.

Telefonszám/fax

(+36) 77/421-215 és (+36) 77/421-033

E-mail címek

Központi e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Varga Judit igazgató: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Gavlikné Kis Anita igazgatóhelyettes: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szabó Ferenc igazgatóhelyettes: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Iskolaorvos: Dr. Major Csilla

Védőnő: Csanádi Laura

Gyógypedagógus: Bujdosó Rita
Legfrissebb híreink

További hírek
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Rendben