Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Találatok a választott címkére: nyelv

Orosz

Iskolánkban az orosz nyelvet 10. osztálytól tanulhatják a diákok második idegen nyelvként. Az utóbbi években az orosz nyelv megítélése jelentősen megváltozott, egyre többen érdeklődnek iránta.

Bővebben
Olasz

Iskolánkban lehetősége nyílik a diákjainknak az olaszt, mint második idegennyelvet választani. Tanulóink a második idegennyelvek tanulását a 10. évfolyamban kezdik el. Dönthetnek arról, hogy általános körülmények mellett, vagy emelt óraszámban, emelt szintű érettségire készülve szeretnék tanulni nyelvet. Annak érdekében, hogy a tanulók ideális nyelvtanulási körülmények között tanulhassák az általuk választott idegen nyelvet, létszámtól függően akár több párhuzamos csoportot indítunk évfolyamonként.

Bővebben
Latin

A latin ismerete segítség más nyelvek tanulásához.Ahogyan matematikát sem azért tanulunk, mert matematikusok szeretnénk lenni, úgy a latin nyelv ismerete sem csupán öncélú.

Bővebben
Francia

A francia nyelvet iskolánkban Forczekné Lány Tünde tanárnő tanít, ezen munká Jérémy Floutier francia lektorunk segíti rendszeresen, ami nagyszerű lehetőség az élő nyelv gyakorlására. Diákjainkat érettségire, nyelvvizsgára egyaránt felkészítjük. Számos programmal próbálunk még nagyobb kedvet adni diákjainknak a nyelv tanulásához, például film nézéssel egybekötött látogatás a budapesti Francia Intézetben, Szegedi Francia Filmnapok, előadások, ismerkedés francophone emberekkel, cserediák program.

Bővebben

Legfrissebb híreink

2021-02-19 18:36:18

Legkiválóbb diákok

A 2020/2021-es tanév II. félévében tanulmányi ösztöndíjat kapnak a 2020/2021-es tanév I. félévi eredményei alapján az alábbi tanulók:

Bővebben
További hírek