Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Adatlap

Váczi Marianna

történelem és angol tanár
marianna.vaczi@szilady.net

Bemutatkozás

1994-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetemen történelem-angol szakos középiskolai tanárként és kezdtem el dolgozni egykori iskolámban, a Sziládyban. Angol nyelvet mind a nyolc évfolyamon tanítok, történelmet kilencedik osztálytól.

Diákjaimat történelemből középszintű érettségire, angol nyelvből a nyelvvizsgákon kívül, középszintű és emelt szintű érettségire készítem fel.

Osztályfőnökként fontos számomra a kölcsönös tiszteleten és bizalmon alapuló együttműködés. Mindig is kerestem, keresem azokat a módszereket, melyekkel a diákokat önismeretre és felelősségvállalásra nevelhetem.


Üzenet küldése
tanár humán történelem angol nyelv osztályfőnök


Legfrissebb híreink

2020-06-03 14:27:11

Nemzeti Összetartozás Napja 2020

1920. június 4-én, pontosan ma száz éve írta alá Magyarország az első világ-háborút lezáró trianoni békeszerződést, amelynek igen súlyos következményei lettek: hazánktól elcsatolták területének két harmad részét, és három milliónál is több magyar vált a környező utódállamok másodrendű polgárává.

Bővebben
További hírek