Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

8 évfolyamos oktatás

Kategória képe

8 évfolyamos oktatással kapcsolatos

A nyolc-évfolyamos képzési forma

A nyolcosztályos gimnázium tízéves korban teszi szükségessé az iskolaváltást, amikor is a gyermekek mindenképpen megrázkódtatásnak vannak kitéve az alsó és a felső tagozat közötti különbség miatt. S ez az életkor természetesebben illeszkedik a biológiai érés okozta személyiségváltozás folyamatához. Az amúgy is nehéz kamaszkorát (12-16 év) a már ismert közegben tölti a gyermek, így a szülőkkel szorosan együttműködve a serdülésüket végig tudjuk kísérni és segíteni, a nekik leginkább megfelelő módon.

2015-11-24 23:21:48 Varga Judit Bővebben…

Legfrissebb híreink

2017. június 25.

Tanévzáró - 2017

2017. június 25-én, vasárnap délután osztották ki a református gimnáziumban a bizonyítványokat, majd az iskola diáksága és a tantestülete közösen vonult át a református templomba, ahol 16 órától kezdődött a tanévzáró istentisztelet.

Bővebben
További hírek
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Rendben