Elérhetőségeink

Iskolánk neve

Kiskunhalasi Református Kollégium Szilády Áron Gimnázium és Kollégium

Címe

6400 Kiskunhalas Kossuth u. 14.

Telefonszám/fax

(+36) 77/421-215

E-mail címek

Központi e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szabó Ferenc igazgató: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Gavlikné Kis Anita igazgatóhelyettes: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nagyné Kis Bernadett igazgatóhelyettes: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kollégiumi ügyekben: Tóth Ferenc, igazgatóhelyettes: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Iskolaorvos: Dr. Major Csilla

Védőnő: Sztanik Nikolett

Gyógypedagógusok: Bujdosó Rita

Hegedűsné Ország Olívia gyógypedagógus

Csillag István gyógytestnevelő

Laczkó Brigitta pszichológus

Opauszki Györgyné gyógypedagógus

Szeitzné Tamási Edit: tehetségfejlesztő  koordinátor

 

Pénztár: közvetlen a 06-77/200-246-os számon vagy az iskola központi számán a 120-as melléket kérveFigyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!