Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Konviktus

A gimnáziumi konviktus, régiesen "tápintézet", közérthetőbben "iskolai konyha és ebédlő" meglapítása Tormássy János idejére, a XIX. század elejére nyúlik vissza. A napjainkban felújított, igényes környezetben működő Tormássy János Konviktus.

Étterem elsősorban diákétkeztetést, közétkeztetést bonyolít le, de esküvők, egyéb rendezvények lebonyolítását is vállalja 140 főre. Egyeztetés a Kollégium Titkárságán! A konviktus udvarában működik a kollégiumi pénztár is, ahol az esedékes étkezési díjakat lehet fizetni.

A Menza online felületének indításához kattints a képre!
Igényléssel, lemondással kapcsolatban írj a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!
Konyha vezetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  |  telefon: +36 77 421-785

 


Tájékoztató az étkezés rendjéről

Magyarországon a hatályos Gyermekvédelmi törvény alapján, minden nappali tagozaton tanuló diáknak lehetőséget kell biztosítani a napközbeni meleg étkezésre. Iskolánk a tanulók számára az iskolai tanítási napokon biztosít meleg főétkezést. A menza szolgáltatás igénybevétele írásbeli nyilatkozat és az egyedi szerződés alapján történik, amelyet a szülő és az igénybe vevő diák a saját aláírásával igazol.

2019-08-22 20:18:17 Szilády Bővebben…

Bemutatkozás

A gimnáziumi konviktus, régiesen "tápintézet", közérthetőbben "iskolai konyha és ebédlő" meglapítása Tormássy János idejére, a XIX. század elejére nyúlik vissza. A napjainkban felújított, igényes környezetben működő Tormássy János Konviktus

2014-11-16 23:30:53 Szilády Bővebben…

Legfrissebb híreink

További hírek