Szilády RFC

A Kiskunhalasi Szilády Református Futball Club, röviden Szilády RFC 2011. február 09.-én lett hivatalosan megalapítva és bejegyezve, 21 alapító taggal.

A Kiskunhalasi Szilády Református Futball Club, röviden Szilády RFC 2011. február 09.-én lett hivatalosan megalapítva és bejegyezve, 21 alapító taggal.

Elnöke: Zsellér Pál, vezetőedző: Vincze Attila

Kapcsolat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: http://szilady-rfc.hu 
Facebook: https://www.facebook.com/kkhsziladyrfc

A Szilády RFC kizárólag utánpótlás korú fiú gyerekekkel foglalkozik U-6 – U-21.-ig. Az egyesület céljai többrétűek:

Elsődleges célunk a gyerekek sportolásra, mozgásra való ösztönzése, a sport, ezen belül is a labdarúgás iránti szeretet kialakítása, az edző, a csapattárs, az ellenfél tiszteletének megtanítása.

Másodsorban, célunk, hogy a gyerekek korosztályuknak, képességeiknek, fizikai adottságaiknak megfelelően - szervezett és rendezett formában - versenykörülmények között is kipróbálhassák magukat, vagyis a gyerekek versenyeztetése.

Harmadsorban, célunk az, hogy a tehetséges gyerekek ne kallódjanak el Kiskunhalas utcáin, ne számítógépezéssel töltsék idejüket, hanem csatlakozzanak egy kiváló gyerek és szülői közösséghez, amely a sport, a labdarúgás, a mozgás, a tanítás iránt elkötelezett, egyszóval közösségi szemléletformálás.

Az első 3 ponton túl legfontosabb célkitűzésünk, hogy a létszámunkat évről-évre gyarapítsuk, hogy a nagy létszámból adódóan, egyre több tehetséges gyereket tudjuk kiválogatni és magasabb osztálybeli klubok számára, játékra átadni.

Harmonikus kapcsolat kialakítása a KRK Szilády Áron Gimnáziuma által megalakított DSE –vel,

eredményes szereplés a diáksport rendezvényeken, hazai és nemzetközi tornákon!Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!