Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Találatok a választott címkére: történelem

Történelem

A kisgimnazistáknál (5–8. évfolyamon) a történelemtanítás elsődleges célja a tantárgy iránti érdeklődés felkeltése, a motiváció. A tanulók tevékenykedtetése, az élmény alapú tanulás mind ehhez járul hozzá. Az utóbbi években számos módszertani képzésen vettünk részt, a tanultakat igyekszünk a mindennapi gyakorlat részévé tenni. Ezt a célt szolgálják a tevékenykedtető órák (pl. kipróbálhatják, hogyan készítettek ékírásos agyagtáblákat, vagy hogyan írtak lúdtollal a középkorban), a kreatív feladatok, a projekthetek és a kooperatív technikák. Rendszeresen dolgoznak tanulóink pár- és csoportmunkában, melynek során változatos feladatokon keresztül (pl. gondolattérkép, hiányos táblázat) fejlesztjük együttműködési, szociális, kommunikációs és szövegértési készségeiket. 

Bővebben

Legfrissebb híreink

2021-02-19 18:36:18

Legkiválóbb diákok

A 2020/2021-es tanév II. félévében tanulmányi ösztöndíjat kapnak a 2020/2021-es tanév I. félévi eredményei alapján az alábbi tanulók:

Bővebben
További hírek