PRO LIBERIS SCHOLAE díjazottak 12.A

  • Elért eredmény:
    PRO LIBERIS SCHOLAE
  • Dátum:
    -0001-11-30 00:00

Az eseményről

Bús Józsefnek az osztály, de még az iskola is hálás a nyolc év alatt végzett tevékenységéért. Saját kezével épített kemencéje az ebédlőnk udvarán igazi ritkaság, nem beszélve gyakorlati hasznosságáról. E megbecsülendő , cselekvő segítség mellett mindig építő módon, őszintén támogatta az iskolát észrevételeivel. Programokat hozott gimnáziumunkba barátaival, évente közreműködött az „Egészséges életmód” napjaink színessé tételében. Hálásak vagyunk alkotó aktivitásáért és reméljük, hogy a továbbiakban is számíthatunk értékes jelenlétére.

Deczkiné Gillich Márta és Torma Zsoltné a nyolc év alatt közösen vezette a diákok befizetéseit és a kiadásokat. Ezt nem éppen könnyű és látványos munkát hűen és szakavatottan végezték egymást segítve.

Kumich Lászlóné több alkalommal látta vendégül kelebiai anyukák segítségével a teljes osztályt egy éjszakás osztálykirándulásra. A fényképek őrzik ezeknek a szép alkalmaknak az élményét.

 

Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!