PRO LIBERIS SCHOLAE díjazottak 12.C

  • Elért eredmény:
    PRO LIBERIS SCHOLAE
  • Dátum:
    -0001-11-30 00:00

Az eseményről

Kovácsné Szalma Márta már 4 éve odaadóan képviselte a 12.c osztályt. A SZIK által szervezett iskolai rendezvényeken rendszeresen vállalt feladatokat. Becsületesen, felelősségteljesen és hozzáértően kezelte az osztály pénzügyeit. Tanácsaival és jó meglátásaival nagyban segítette az osztályfőnök munkáját. Jó és türelmes természetének köszönhetően képes volt jó kapcsolatot teremteni a szülőkkel és diákokkal. Hozzáállása és példamutatása irányadó a többi szülő számára. Hálásan köszönjük a munkáját!

Kunosné Gyenizse Andrea a Szülők Iskolai Közösségének olyan tagja, akire mindig lehetett számítani. Örömmel és fáradhatatlanul vállalt feladatot különböző iskolai rendezvények szervezésében és lebonyolításában. Arra törekedett, hogy a hagyományossá vált iskolai rendezvények színvonalasan tudjanak megvalósulni. Jó például szolgál családjának, gyermekének és szülőtársainak is. Köszönjük fáradozását és munkáját!

Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!