Nyílt nap - 2022

November 19-én, tartotta hagyományos nyílt napját és felvételi tájékoztatóját a református gimnázium, melyre nagyon sokan voltak kíváncsiak.

8 órától a  díszteremben Szabó Ferenc igazgató a szülőket, a tornacsarnokban Nagyné Kis Bernadett igazgatóhelyettes a diákokat tájékoztatta az iskolában folyó oktatási- nevelési munkáról és az induló új osztályokról.  2023/24-es tanévben két 8 évfolyamos és egy 4 évfolyamos új tagozatos osztály indul. Az érdeklődő diákok és szülők személyesen is találkozhattak az induló osztályok osztályfőnökeivel: Harnóczi Hajnalka tanárnővel (5.a), Nagy Győry Tamás tanár úrral (5.b) és Forczekné Lány Tünde tanárnővel (9.c). Az iskolai hitoktatásáról Arany-Michels Tímea iskolalelkész, a tagozatokról és nyelvi képzésekről, valamint az ERASMUS+ programról a szaktanárok adtak tájékoztatást. A nyílt napot a gimnázium gitárzenakarának és énekkarának közös fellépése színesítette. A mintegy 250 érdeklődő diák és szülő a tájékoztató után nyílt tanítási órákon vehetett részt. 

Felvételi tájékoztató...

Sziládysok nyílt napon zenélnek...
Fényképek...



Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!