Református kémiaverseny - 2023

Április 21-én és 22-én rendezték meg 24. alkalommal a Református Középiskolák Országos Kémiaversenyét a Szilády Gimnáziumban 36 ifjú kémikus részvételével.

A versenyzőket és tanáraikat Arany-Michels Richárd lelkész-főigazgató és Szabó Ferenc gimnáziumigazgató köszöntötte. Rövid áhítatot követően Gavlikné Kis Anita igh. főszervező ismertette a verseny menetét.  A délelőtt folyamán a tanároknak továbbképzést tartottak,  a 7. és 8. évfolyamos diákok kémiai tesztet írtak, a 9., 10., 11. évfolyam tanulói a teszt mellet laborgyakorlaton is számot adtak tudásukról. A 36 versenyző kora délután végzett feladataival, 15.00 órától hirdetett végeredményt Tóth Imre zsűrielnök. A Szilády Gimnáziumból Egyed-Izsák Zsófia és Varga Lilla Virág is a 3. helyen végzett korcsoportjában. Köszönjük a résztvevő diákok és felkészítő tanáraik munkáját! Áldást, békességet!

Eredmények...

Fényképek...Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!