Református kémiaverseny - 2023

Április 21-én és 22-én rendezték meg 24. alkalommal a Református Középiskolák Országos Kémiaversenyét a Szilády Gimnáziumban 36 ifjú kémikus részvételével.

A versenyzőket és tanáraikat Arany-Michels Richárd lelkész-főigazgató és Szabó Ferenc gimnáziumigazgató köszöntötte. Rövid áhítatot követően Gavlikné Kis Anita igh. főszervező ismertette a verseny menetét.  A délelőtt folyamán a tanároknak továbbképzést tartottak,  a 7. és 8. évfolyamos diákok kémiai tesztet írtak, a 9., 10., 11. évfolyam tanulói a teszt mellet laborgyakorlaton is számot adtak tudásukról. A 36 versenyző kora délután végzett feladataival, 15.00 órától hirdetett végeredményt Tóth Imre zsűrielnök. A Szilády Gimnáziumból Egyed-Izsák Zsófia és Varga Lilla Virág is a 3. helyen végzett korcsoportjában. Köszönjük a résztvevő diákok és felkészítő tanáraik munkáját! Áldást, békességet!

Eredmények...

Fényképek...



Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!