76 millió Ft-ot nyert Erasmus pályázaton a Szilády Gimnázium

Pénteken a Tempus Közalapítvány közzétette a 2024.06.01-2025.08.31 közötti 15 hónapra vonatkozó, akkreditált köznevelési intézmények költségvetés igénylő pályázatainak eredményét.

A KRK Szilády Áron Gimnázium és Kollégium számára 108 utazást ítéltek meg, összesen 197.455 € (76.484.668 Ft) értékben. Ahogy tavaly is, idén is mi kaptuk a legmagasabb támogatási összeget Magyarországon. Ezzel az összeggel a következő tanévben körülbelül 100 diák csoportos illetve hosszútávú egyéni mobilitását tudjuk támogatni, tovább pedagógusainknak is lehetősége lesz külföldi továbbképzéseken, illetve iskolalátogatásokon is részt venni. Partneriskoláinkkal felvettük a kapcsolatot és nagy erőkkel megkezdtük az EU-s intézményeket megismerő (Brüsszel, Strasbourg, Luxembourg), valamint a partneritézményeinkhez irányuló mobilitások szervezését. A diák pályázatok kiírása heteken belül várható!



Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!