2019. 04. 15.

 

Hirdetések

A 7-8. osztályos fiúk nagy küzdelemben a bronzérmet szerezték meg a megyei diákolimpiai elődöntőben.

A 3-4. korcsoportos körzeti leány labdarúgó döntőben iskolánk csapata első helyen végzett, ezzel a megyei döntőbe kvalifikálta magát. Csapattagok: Balázs Bettina, Dági Petra, Flaisz Boglárka, Krug Adél, Kuklis Dorina, Majkuth Csenge, Miklósovics Tifani, Samu Szimonetta, Varga Regina, Vígh Viktória.

A középiskolás lány röplabda csapat a "B" kategóriás diákolimpia országos döntőjében mérkőzött a hétvégén és a tornát a 17. helyen zárták. Csapattagok: Antóni Vivien, Babusák Viktória, Csapi Vanda, Darányi Aisa, Dobó Luca, Édes Rebeka, Harnóczi Virág, Horváth Klaudia, Keresztúri Csenge, Szécsi Nikolett.


Békéscsabán, a Fit Kid Országos Versenyen ll. A kategóriában  Döme Vanessza  6. helyezést ért el.
Szakál Maja Soroksáron, a Modern Tánccsoportok Magyarországi Szövetsége által megrendezett Országos Bajnokságon, új gyakorlatával a 2. helyezést ért el.

A Szent-Györgyi Albert Kémia Versenyen szép eredményeket szereztünk:
Előadás kategóriában: Olajos Tamara I., míg Kopasz Bence III. helyezést ért el. Feladatmegoldásban: Ficsor Flóra I., Lengyel Zsigmond II., illetve Vas Anna és Vas Emma megosztott III. helyezést ért el.

Szombaton, 21. alkalommal rendezték meg a Szilády Gimnáziumban  a Református Középiskolák Országos Kémiaversenyét.A gimnazisták között a 10. évfolyamos mezőnyben Piszman Zsófia a III. helyen végzett. Az általános iskolások között a 7. évfolyamon Lengyel Zsigmond V., a 8. évfolyamosok között Kopasz Bence IX. lett.


Szolnokon a Sziládys legények csapata kiemelt arany minősítéssel továbbjutott az országos döntőbe. A Halasi Virágok kisegyüttes és Pepó Réka szólóban ezüst minősítést kapott. Tanáruk Vladár Károly.

Wass Albert szavaló és prózamondó versenyen általános iskolás kategóriában I. helyen végzett Szabó Áron Timóteus; középiskolás kategóriában I. helyen végzett Szabó Tirza Rebeka, II. helyen végzett Horváth Rebeka!

Gratulálunk!


Április 15-én, hétfőn  Kortárs mentor diákok és mentor koordinátor tanárok közös munkája, találkozója lesz. Szintén hétfőn  17.30 órától a díszterembena kortárs mentorok szülei és az érdeklődő szülők számára lesz program. Erről bővebb információt az osztályfőnökök  adnak.

Április 17-én kerül sor a húsvéti istentiszteletre és a gimnáziumi csendesnapra. Részletes program az osztályfőnököknél, várhatóan 13 óra körül lehet menni ebédelni.
      
Április 18-án kezdődik tavaszi szünet.

Április 30-án (kedden) tartjuk az egészségnapot. 07.30-tól vércukorszint mérés lesz (éhgyomorral) az aulában.  A foglalkozások 8 órakor kezdődnek.  11.45 óra után  lehet ebédelni, a beosztás szerint.
 

A túrakör május 4.-i túrájának színhelye Csesznek és környéke. Jelentkezni lehet Gregusné Miskolci Magdolna és Szűcs Erzsébet tanárnőknél 3500 forint   befizetésévelFigyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!