2019. 05. 20.

 

 

Hirdetések

 


A Madarak és Fák Napja Természetismereti Csapatversenyen a Kopasz Bence, Patai Alexa és Tokodi Csenge alkotta csapat országos 3. helyezést ért el.

A Mohácson megrendezett országos asztalitenisz bajnokságon Tanács Nóra az u13 kategóriában második, serdülő kategóriában ötödik helyen végzett.

A Szilády Gimnázium lány labdarúgó csapata a DIÁKOLIMPIA országos döntőjében a 16. helyen végzett. A csapat tagjai: Szabadi Liza, Szakál Petra, Szász Hanga, Csorba Vivien, Tóth Vivien, Mészáros Lilla, Ficsor Rebeka, Farkas Zsófia, Kiss Dzsenifer, Zsubi Petra.

A Sziládys legények a „Tiszán innen, Dunán túl” országos népdaléneklési versenyen kiemelt arany minősítést szereztek. A kórus tagjai: Bata Vince, Szabadi Ármin, Bata Márton, Erdődi Imre, Tóth Patrik, Tornyai Miklós, Kumich Áron.

A Budapesten megrendezett "II. Foxminton Open" magas rangú gyorstollas versenyen iskolánk tanulói remekül versenyezve 3 bronzérmet szerzett. Antal Zoltán és Szélpál Ádám az u12-es, míg Tóth Árpád az u18-as fiú kategóriában ért el harmadik helyezést.

Május 22-én 16.30-tól a díszteremben a Tavaszi hangverseny c. program kerül megrendezésre. Ez a koncert lesz a gimnáziumban a Művészeti hetek nyitóprogramja.

Május 30-án rendezzük a Szilády Streetball Gála utcai kosárlabda versenyt a gimnázium sportudvarán. A jelentkezésről bővebb információt a testnevelő tanárok adnak.

 Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!