2019. 10. 21.

 

Hirdetések

 

 A MEGLEPETÉS KUPA LABDARÚGÓ TORNÁN szép eredmények születtek. A gimnázium fiú és lány labdarúgó csapata ezüstérmet nyert, a vegyes csapat negyedik helyen végzett.

Fiú csapat tagjai: Gelencsér Levente, Somoskövi Szabolcs,Fenyvesi Bálint, Klem Zsolt, Vuits Gergő, Kőrösi Dániel,Lóránt Dominik.

Lány csapat tagjai: Tóth Vivien, Szabadi Liza, Ficsor Rebeka, Kiss Dzsenifer, Mészáros Lilla, Kardos Réka, Zsubi Petra.

Vegyes csapat tagjai: Teremi Dániel, Varga Dávid, Pesti Jenő, Farkas Zsófia, Majkuth Csenge, Kuklis Dorina.


Gratulálunk!

 

Október 21-én, azaz mai napon a hétfő  reggeli áhítat keretében  tartjuk az iskola '56-os megemlékezését.  8.00 órakor indulunk át közösen a református templomba! A megemlékezést követően  osztályonként két képviselőt várunk a szereplők mellé, akik az '56-os kopjafánál egy-egy szál virágot helyeznek el és mécsest gyújtanak tiszteletük jeleként.

Október 26-án kezdődik az őszi szünet, a szünetet követő első tanítási nap november 4. Aznap reggel tartjuk a reformáció és mindenszentek ünnepét.

November 9-én, szombaton lesz a végzősök szalagtűző ünnepsége és szalagavató bálja.

Sikeresen szerepelt iskolánk az Erasmus + KA2-es pályázaton. A projektnyitóról készült videófelvétel megtekinthető a gimnázium Facebook oldalán.

 

 

 Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!