2019. 11. 04.

 

Hirdetés

 

A Szilády társaság október 26-án tartotta konferenciáját emlékezve a 182 évvel ezelőtt született Szilády Áronra, az akadémikusra, az országgyűlési képviselőre, kiskunhalasi lelkészre és nem utolsó sorban iskolánk építtetőjére és névadójára.

Ezen a héten mi is Szilády Áronra emlékezünk. Ebből az alkalomból egy online versenyt szerveztünk, amelyre 2-3 fős csapatok nevezhetnek. A feladatsor az iskola honlapján keresztül érhető el. A fődíj egy-egy mozijegy a legjobb csapat minden tagjának az általuk kiválasztott filmre.

 

November  4-én, hétfőn reggel tartjuk a reformáció és mindenszentek ünnepét. A katolikus hittanra járó diákok a katolikus templomba mennek, mindenki más a református templomba. Indulás 8:00 órakor. Visszaérkezés várhatóan 8:55 óra körül.

November 7-én, csütörtökön 13:50-től szalagtűző főpróba lesz a díszteremben.

November 9-én, szombaton lesz a végzősök szalagavatója. Aznap 17 órától  szalagtűző ünnepség lesz a Gimnázium dísztermében, 19 órától kezdődik a szalagavató bál a Dékáni Szakközépiskola tornacsarnokában.

November 23-án, szombaton nyílt napot és felvételi tájékoztatót tartunk.Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!