2019. 11. 18.

 

HIRDETÉSEK

 

A kiskunhalasi Család-és Gyermekjóléti Szolgálat munkatársai idén két fajta gyűjtést szerveznek a rászoruló családoknak. Az egyik tartós élelmiszer, a másik pedig "Cipősdoboz" akció. Az ő munkájukat szeretnénk megsegíteni. Mind a két gyűjtés november 13-val indul és december 13-ig tart. Kérjük, akik megtehetik, segítsenek nekünk, hogy mi is segíthessünk a rászoruló családoknak! 

Az adományokat, felajánlásokat november 13. és december 13. között a gimnáziumunk portájára lehet behozni, vagy a plakátokon feltüntetett helyszínre (a Család - és Gyermekjóléti Központba) lehet elvinni.  Hálás szívvel köszönjük a segítséget!

Arany László tiszteletére iskolai mesemondó versenyt rendeztünk. Ennek eredménye:

1.       helyezett: Solti Tímea 6.a

2.       helyezett: Lippai Róza 5.a

3.       helyezett:  Takács Zoé 5.b

A zsűri különdíját Papp Luca 5.a osztályos diák kapta.

Nagyszerű eredménnyel végeztek iskolánk versenyzői a Dél-Alföldi Regionális Mezei Futóverseny u13-as kategóriájában!  Varga Médea 2., Nagy Csenge 3., Snyehola Maja pedig 4. helyen ért célba a Csongrád és Bács-Kiskun megyéből érkező sportolók közül.

Tanács Nóra a Szegeden megrendezett Újonc Top 24 asztalitenisz versenyen 3. helyen végzett!

Gratulálunk!
 

November 23-án, szombaton 8 órától nyílt napot és felvételi tájékoztatót tartunk.


November 28-án, csütörtökön fogadóórákat tartanak a gimnázium tanárai, melyre előzetesen lehet jelentkezni.

 

Kérjük, hogy november 20-án, szerdán a 9.35 órára az évfolyamelső és évfolyammásodik diákok jöjjenek a díszudvarra (eső esetén az iskolacímerhez), egy csoportkép készül róluk!Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!