2019. 11. 25.

 

HIRDETÉSEK

 

 

A hétvégén Albertirsán megrendezett Országos Gyorstollas Versenyen Antal Zoltán az U14-es korosztályban az első helyen végzett (megelőzve a korosztályos VB ezüstérmest is).

A Bibós Szimpóziumon eredményesen szerepeltek gimnáziumunk diákjai.

Természettudományi szekció:
Kopasz Bence - 1. hely

Elek Botond és Nasz Péter  - 3. hely
Schnürlein Áron - különdíj

Társadalomtudományi szekció:
Horváth Rebeka - 1. hely

Hegedűs Gabriella - 2. hely

Csapi Vanda Vivien és  Patocskai Petra Panna - 3. hely

Felkészítő tanárok: Nagy Czirok Lászlóné, Elekné Szélpál Ildikó, Nagy-Kálóziné Paska Andrea, Palásti Károly.
 

November 28-án, csütörtökön fogadóórákat tartanak a gimnázium tanárai, melyre előzetesen lehet jelentkezni.

RORATE lesz hétfő kivételével minden reggel 7.30 órától a kisdíszteremben. Gyere és kezdd velem a napot egy csésze tea és süti mellett! /Iskolalelkész/


A kiskunhalasi Család-és Gyermekjóléti Szolgálat munkatársai idén két fajta gyűjtést szerveznek a rászoruló családoknak. Az egyik tartós élelmiszer, a másik pedig "Cipősdoboz" akció. Az ő munkájukat szeretnénk megsegíteni. Mind a két gyűjtés december 13-ig tart. Kérjük, akik megtehetik, segítsenek nekünk, hogy mi is segíthessünk a rászoruló családoknak! Az adományokat, felajánlásokat  a gimnáziumunk portájára lehet behozni, vagy a plakátokon feltüntetett helyszínre (a Család - és Gyermekjóléti Központba) lehet elvinni.  Hálás szívvel köszönjük a segítséget!


 Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!