2020. 01. 06.

Hirdetések

 


Ferró Kristóf (11.c) a SZTE által rendezett országos Horváth István Károly Ókortudományi és Latin Nyelvi Verseny harmadik, döntő fordulójába jutott. Felkészítő tanár: Szabó Ferenc.


Az Albertirsán megrendezett gyorstollas bajnokság utolsó fordulójában U12 kategóriában Szélpál Ádám 3. helyezést ért el, Antal Zoltán 1. helyen végzett (maga mögé utasítva a kategória VB ezüstérmesét is). Antal Zoltán az U12 kategóriában a 2019-es év bajnoki címét is kiérdemelte. Edző: Igás Andor.


Budapesten a Hungarian Mini Cadet Open asztalitenisz versenyen Tanács Nóra a Hungary C válogatott csapat tagjaként a harmadik helyen végzett.

Gratulálunk!


2020. január 10-én kezdődik a Szilády Kupa labdarúgó torna. A 3 napos sportrendezvényről iskolánk honlapján tájékozódhattok.
2020. január 10-én 14.30 órától lesz gimnáziumunkban a 9-12. évfolyamos Bolyai Matematikai Csapatverseny körzeti fordulója.Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!