2021. 03. 08.

Hirdetés

 


A Szilády MEGNYERTE a XXIX. Református Iskolák Országos Matematika Csapatversenyét! Több, mint harminc Kárpát-medencei református gimnázium online, élő részvételével zajlott a Református Iskolák Országos Matematikaversenye, melyen gimnáziumunk csapata első helyen végzett. A csapat tagjai: Jónás Anna (8), Lengyel Zsigmond (9), Figura Márton (10), Klem Balázs (11) és Varga Luca Borbála ( 12).

Gratulálunk!


Az Országos Középiskolai Problémamegoldó Verseny harmadik, regionális döntő fordulójában III. helyezett lett: Fodor Bence, Markó Vivien és Patai Nóra Alexa csapata. II. helyezett lett - és ezzel a verseny országos döntőjébe jutott - Benyó Gergely, Olajos Tamara és Papp Andor csapata.

Csak így tovább!


A járványügyi helyzet alakulása miatt az iskola digitális oktatásra állt át valamennyi évfolyamon, április 7-ig. A digitális házirend lépett életbe. Azok, akik be vannak fizetve a menzán és nincsenek karanténba helyezve, ételhordóban megkaphatják az ételt, ha ezt előre jelzik. Az igényeket Zöldiné Erikának kell jelezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy a 06-77-421-215/120-as melléken.


A hétfő reggeli áhítat elérhető az alábbi linken: https://youtu.be/7wqm78ptyFAFigyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!