2021. 05. 17.

Hirdetések

 

Az V. Estöri -Kreatív Történelmi Verseny kárpát-medencei döntő fordulójában gimnáziumunk csapata 5. helyezést ért el. A csapat tagjai: Albert Kata, Olajos Tamara Hanna, Molnár Levente (10.a). Felkészítők: Lázár Erika, Szabó Ferenc Krisztián

A Sziládys Betyárok csapata (Rónai Jázmin, Rokolya Ákos, Elek Boglárka 7. b) a Lakiteleki Népfőiskola által meghirdetett négyfordulós Hungarikum Vetélkedőn az induló 335 csapat közül, egy ponttal lemaradva a dobogóról, a negyedik helyen végzett.Felkészítő Elekné Szélpál Ildikó.

A XXXI. Herman Ottó Kárpát-medencei Biológia Verseny megyei döntőjén II. helyezést ér el Tar Jázmin (8.b). Felkészítői: Varga Judit és Elekné Szélpál Ildikó.

Az országos FITKID verseny kiskunhalasi fordulóján jól szerepeltek sziládys diákok, akik a Halas Fitness Egyesület sportolói. Eredmények:

-Csoportos ll. osztály: 3. hely (Tagja: Döme Vanessza, Suhajda Csenge és további 1 fő)

-Csoportos l. osztály Jlo-Big Free: 4. hely (Tagja: Döme Vanessza, Kiss Mira, Szakál Maja és további 10fő)

-Egyéni ll. osztály B: Suhajda Csenge 1. hely

-Egyéni ll. osztály A: Szakál Maja 2. hely

-Egyéni l. osztály: Kiss Mira 3.hely

Renner Bálint (8.b) az Országos Skeet Minősítő versenyen, Balatonfűzfőn korcsoportonkénti bontás nélkül -105 találattal első helyezést ért el.

Gratulálunk!

DP elnökválasztás

Három diák: Szatmári Szonja (9.c), Szilágyi Zsombor (9.b) Juhász Döme (10.b) indul a diákelnöki posztért. A szavazást hétfőn, osztályfőnöki órán tartjuk. Érdemes megnézni a szavazás előtt a jelöltek videofilmjét!(„T” meghajtó, dpelnokvalasztas2021mappa)

A mai hétfő reggeli áhítat linkje elérhető a gimnázium YouTube csatornáján:https://youtu.be/vZBBbrL32-8

Az áhítatot hétfőn 8 órától az iskolarádióban is sugározzuk.

Május 24-e, pünkösd hétfő tanítási szünet lesz. Aznap felkerül az iskola YouTube csatornájára a pünkösdi igehirdetés, melyet május 25-én, kedden az első tanítási órában hallgassanak meg a diákok és tanáraik.Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!