Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

A Bibóban jártunk

Archivált tartalom! Megtekintés: 1145

A Bibó Gimnázium Diákönkormányzatának meghívására iskolánk diák képviselői Kristóf Éda vezetésével és igazgatója, Varga Judit 2015. december 1-én a Bibóba látogatott.

Először Veszelszkiné Huszárik Ildikó igazgatónő, mint házigazda köszöntötte a vendégeket. Történelminek nevezte a találkozót és reményét fejezte ki a folytatást illetően.

Varga Judit, mint az újonnan megalakult Kábítószerügyi Egyeztet Fórum (KEF) elnöke ezúttal a Fórum megalakulásáról, céljairól és terveiről tartott egy rövid tájékoztatót. Beszélt a Sziládyban kialakított és jól működő drogprevenciós tevékenységekről is. A KEF egyik fontos elhatározása, hogy Kiskunhalason kialakítja a biztonságos szórakozóhely kategóriát. Ehhez kéri a diákság véleményét. Ezen az alkalmon is elmondták a véleményüket, kérdéseket és javaslatokat fogalmaztak meg.

Kristóf Éda, a Szilády Diákprefektus elnöke is megköszönte a találkozást, és meghívta a Bibós fiatalokat a Sziládyba.

A találkozó jó hangulatban zajlott és folytatást követel. 
Legfrissebb híreink

2020-06-03 14:27:11

Nemzeti Összetartozás Napja 2020

1920. június 4-én, pontosan ma száz éve írta alá Magyarország az első világ-háborút lezáró trianoni békeszerződést, amelynek igen súlyos következményei lettek: hazánktól elcsatolták területének két harmad részét, és három milliónál is több magyar vált a környező utódállamok másodrendű polgárává.

Bővebben
További hírek