Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Sziládysok zenéltek

Archivált tartalom! Megtekintés: 692

22016. december 7-én 16:30-kor került sor a rendhagyó zenés adventi koncertre a gimnázium dísztermében. 

Zenei előadóink elsősorban tehetséges gimnazistáink voltak, akik a kiskunhalasi és a salgótarjáni alapfokú művészeti oktatási intézményekben tanulnak, illetve néhányan önállóan, tanári segítség nélkül készültek fel a hangversenyre.
Szólisták voltak:
Szőke Janka ének,
Berrettoni Margherita, Szilágyi Zsombor kürt, Soltész Péter vadászkürt, Hunyadi Eszter euphonium, Juhász Mihály klarinét,
Bata Márton, Kákonyi Gábor, Lukács Orsolya, Nedelkovics Nikolász, Tóth Jázmin, Varga Luca zongora
Együttesek tagjai:
Szilády Band – Szélig Attila trombita, Kardos Réka, Juhász Mihály szakszofon, Soltész Péter kürt, Hunyadi Eszter tuba
Gyerekkar – Andriska Noémi, Bata Vince, Berrettoni Margherita, Darányi Aisa, Édes Rebeka, Fodor Ági, Fodor Fruzsina, Horváth Fanni, Samu Szimonetta, Szomor Viktória, Vígh Viktória, Varga Luca, Vas Réka
Hegedűnégyes – Bozóki Luca (vendég), Édes Rebeka, Bíró Emőke, Fehér Fedoszja
A technikai feladatokat is diákok látták el: Tóbiás Anna konferált, a hangosításban Kumich Áron, a fényképek készítésében Péter Barnabás, a folyosón és interneten látható eseményünket hirdető plakátok Dancsók Andrea, Szabadi Ármin, és ötödikes diákok munkája.
A termet Kardos Mónika tanárnő díszítette. A zongorakíséretet Andáné Vastag Andrea, Kovács Márton zenetanárok és Pősz Attila tanár úr látta el. Felkészítő tanárok voltak: Andáné Vastag Andrea, Fehér Fedoszja, Gmoser Vilmos, Lauer Zsolt, Vannayné Zádory Emőke, a műsorban még közreműködött Bíró Emőke (hegedű) tanárnő. A program jelentőségét növelte, hogy ez alkalommal szólalt meg közönség előtt a felújított, több mint 100 éves Proksch zongora. A felújításában nagy szerepet vállalt az iskola támogatásaként volt diákunk Ferenczy Csaba zongorakészítő.
Köszönet minden szereplőnek, résztvevőnek és a zeneértő, hálás közönségnek.
Ez úton is minden olvasónknak áldott, boldog ünnepeket kívánunk!

Péter Barnabás fotói...

Fényképek...
Legfrissebb híreink

További hírek