Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Református kémiaverseny - 2017

Archivált tartalom! Megtekintés: 1507

19. alkalommal rendezte meg a Szilády Gimnázium, a Református Középiskolák Országos Kémiaversenyét és kémiatanári továbbképzését 2017. április 7-én és 8-án.

Mintegy 15 református iskola diákja vett részt a megmérettetésen. A versenyzőket Bödecs Pál főigazgató és Varga Judit igazgató köszöntötte. A szombati nap folyamán a 7-8. évfolyamosok kémiai tudáspróbát, a 9-11. évfolyamosok írásbeli teszten kívül laborgyakorlatban bizonyíthatták kémiai jártasságukat. A szaktanároknak Szakács Erzsébet tanárnő tartott továbbképzést. A diákoknak Bakk Bálint sziládys diák szappanbuborékos kémiai kísérletekről tartott kiselőadást.  15.30 órától Dr. Zsigmond Ágnes kémikus zsűrielnök ismertette az eredményeket. A sziládysok közül 3. helyen végzett Piszman Zsófia és Deák Martin akik a legjobb halasi diáknak járó különdíjat is átvehették Kuris István önkormányzati képviselőtől. A díjátadó végén  a program főszervezője Gavlikné Kis Anita tanárnő köszönte meg  a versenyzők és felkészítő tanáraik munkáját.

Eredmények....


 

 
Legfrissebb híreink

2020-02-28 12:22:07

Iskolánkban is elkezdődött a kormány által indított Lázár Ervin Program

A program szociális helyzettől és lakóhelytől függetlenül minden, az 1–8. évfolyamon tanuló általános iskolai diák részére tanévenként egyszeri alkalommal ingyenesen biztosítja a színházi, tánc- és cirkuszi előadások, komolyzenei hangversenyek, illetve az őshonos állatok bemutatóhelyei látogatásának élményét.

Bővebben
További hírek