Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Fenntarthatósági témahét

Archivált tartalom! Megtekintés: 444

Április utolsó hetében iskolánk is csatlakozott az országosan meghirdetett programhoz.

Többféle módon közelítettük meg a témát, órán, szakkörön, szünetekben. Tanáraink az órákon sok tevékenységgel kapcsolódtak a témahéthez: szövegalkotás, mondatelemzés, szövegértés, fordítás, fogalmak keresése idegen nyelven, a témához kötődő nyelvvizsgatételek gyakorlása, „zenei képek” felismerése. Beszélgetések időjárásról, élelmiszertermelésről, vízről… Kompetencia feladatok megoldása matematikából, újrahasznosítás pólóanyagból, pet-palackból…

A rendhagyó fizika órákon megismerkedhettek a diákok az elektromos autó működésével elméletben és gyakorlatban egyaránt.

A diákok és tanáraik kiállítást rendeztek a héten készült fotókból, anyagokból.

 

Legfrissebb híreink

2020-02-28 12:22:07

Iskolánkban is elkezdődött a kormány által indított Lázár Ervin Program

A program szociális helyzettől és lakóhelytől függetlenül minden, az 1–8. évfolyamon tanuló általános iskolai diák részére tanévenként egyszeri alkalommal ingyenesen biztosítja a színházi, tánc- és cirkuszi előadások, komolyzenei hangversenyek, illetve az őshonos állatok bemutatóhelyei látogatásának élményét.

Bővebben
További hírek