Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Magyarok a világ járműgyártásában

Archivált tartalom! Megtekintés: 416

"Knezsik István az Autós Nagykoalíció elnöke előadást tartott sziládys tanároknak, diákoknak Magyarok a világ járműgyártásában címmel május 10-én.

Az ANK elnöke hatalmas lelkesedéssel és konkrét példákkal, történetekkel fűszerezve mesélt saját tapasztalatai alapján is a témáról. Az előadót az autógyártás OSCAR díjasaként tartják számon, nem véletlen tehát, hogy szinte minden tekintélyes fejlesztőről, mérnökről, mint személyes jó barátról, ismerősről mesélt. Tudták, hogy az első kocsi, egy hasonló nevű magyar faluból indult el hatalmas pályafutására? Vagy azt, hogy a holdon ma is megtalálható két holdjármű tervezője magyar? Vagy ma a Tesla, vagy az Audi cégek vezető fejlesztő mérnökei között igen magas arányban vannak hazánk fiai?  Az autós koalíció aktív és szervező tagja Juhász Tibor is a Fiat Kb ügyvezetője, mely koalíció missziós célja, hogy egyre több fiatal vigye tovább a tehetséges ősök szellemi hagyatékát, és váljon szakemberré ezen a területen. Természetesen a járművek szerelmeseit egyesítő ANK másik rendkívül fontos célja az, ha valaki reggel elindult járművével, akkor haza is érkezzen biztonságban. Erre hívta fel a figyelmet, konkrét tanácsokat is adva hallgatóságának az előadó!" /Fényképek: HALASMÉDIA/

Riport a Halas Rádión...

Legfrissebb híreink

További hírek