Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Tanévkezdés, tankönyvosztás

Megtekintés: 1194

2017. szeptember elsején (pénteken) az első tanítási nappal megkezdődik  a 2017/18-as tanév. A legtöbb diák az első tanítási napon tankönyveit is megkapja.

Ezt megelőzően a gimnázium tantestülete e Börzsönyben tett kirándulást, ahol hosszabb, rövidebb túrák révén már a tanévre készültek a tanárok. Az 5.ab és 9.c osztályok augusztus 28-tól a gólyatáborban készülhetnek a tanévkezdésre. 
A tanévnyitó istemtiszteletre augusztus 31-én 16 órától a református templomban kerül sor, ezt megelőzően a diákok aznap 15 órától a gimnáziumban gyülekeznek.

A nyár folyamán folytatták a gimnázium régi tetőszerkezetének felújítását,  és cseréjét. Megkezdték a fedett kerékpártároló és a jégpálya építését is.

TANKÖNYVOSZTÁS
KRK Szilády Áron Gimnázium és Kollégium fényképe.

Legfrissebb híreink

2018. január 19. 21:27

Tudós Rektor csapatverseny - 2018

2018. január 19-én délután rendezték a természettudományi verseny 3. fordulóját a Földi János Természettudományi Laboratóriumban a 8. évfolyam számára.

Bővebben
További hírek