Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Tanévkezdés, tankönyvosztás

Megtekintés: 1108

2017. szeptember elsején (pénteken) az első tanítási nappal megkezdődik  a 2017/18-as tanév. A legtöbb diák az első tanítási napon tankönyveit is megkapja.

Ezt megelőzően a gimnázium tantestülete e Börzsönyben tett kirándulást, ahol hosszabb, rövidebb túrák révén már a tanévre készültek a tanárok. Az 5.ab és 9.c osztályok augusztus 28-tól a gólyatáborban készülhetnek a tanévkezdésre. 
A tanévnyitó istemtiszteletre augusztus 31-én 16 órától a református templomban kerül sor, ezt megelőzően a diákok aznap 15 órától a gimnáziumban gyülekeznek.

A nyár folyamán folytatták a gimnázium régi tetőszerkezetének felújítását,  és cseréjét. Megkezdték a fedett kerékpártároló és a jégpálya építését is.

TANKÖNYVOSZTÁS
KRK Szilády Áron Gimnázium és Kollégium fényképe.


 
Legfrissebb híreink

2017. szeptember 18.

Megalakult a DP

A 2017-es tanév elején is megalakult a gimnázium diákérdekvédelmi és döntéshozó testülete a DIÁKPREFEKTUS., mely gyakorlatilag az iskola diákönkormányzata.

Bővebben
További hírek
A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Rendben