Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Tanévkezdés, tankönyvosztás

Archivált tartalom! Megtekintés: 1337

2017. szeptember elsején (pénteken) az első tanítási nappal megkezdődik  a 2017/18-as tanév. A legtöbb diák az első tanítási napon tankönyveit is megkapja.

Ezt megelőzően a gimnázium tantestülete e Börzsönyben tett kirándulást, ahol hosszabb, rövidebb túrák révén már a tanévre készültek a tanárok. Az 5.ab és 9.c osztályok augusztus 28-tól a gólyatáborban készülhetnek a tanévkezdésre. 
A tanévnyitó istemtiszteletre augusztus 31-én 16 órától a református templomban kerül sor, ezt megelőzően a diákok aznap 15 órától a gimnáziumban gyülekeznek.

A nyár folyamán folytatták a gimnázium régi tetőszerkezetének felújítását,  és cseréjét. Megkezdték a fedett kerékpártároló és a jégpálya építését is.

TANKÖNYVOSZTÁS
KRK Szilády Áron Gimnázium és Kollégium fényképe.

Legfrissebb híreink

2019-05-17 14:07:41

Országos 3. helyezett a gimnázium csapata

Az 5-8. évfolyamos diákok számára kiírt Madarak és Fák Napja Természetismereti Csapatversenyt idén a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület és a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság közösen szervezte meg.

Bővebben
További hírek