Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Biztonságos internethasználat és rögtönzött szülői értekezlet

Archivált tartalom! Megtekintés: 438

Diákok és szülők számára szerveztek érdekes interaktív programot a református imaházban.

2017. szeptember 12-én délután a református imaházban a 9. évfolyamos diákok a biztonságos internethasználattal kapcsolatos interaktív foglalkozásokon vehettek részt. Késődélután pedig a "Rögtönzött Szülői Értekezlet Jocó bácsi világában a Momentánnal" című érdekes és vidám programra került sor, melyről a Halas Rádió bővebben is beszámolt.
 
"Különleges rögtönzött szülői értekezletre regisztrálhattak a Szilády gimnázium szülei, diákjai nemrégiben. A Momentán társulat a helyszínen szülők, diákok és tanárok segítségével összegyűjtött esetek alapján egy rendkívül élvezetes rögtönzött színdarabot adott elő. A darab feldolgozása rögtön az előadás után szakemberek segítségével mind a szülők, mind a diákok számára megtörtént, mindez biztosította az igazi bevonódást, aktív figyelmet és problémamegoldást. A délelőtt folyamán a kezdő 9.-es évfolyam számára szintén izgalmas és interaktív módon a biztonságos internethasználat kialakításán dolgozott a csapat. Az országosan még új, ámde rendkívül sikeres programot a Felelős Szülők Iskolája szervezetének alapítója, Tibenszky Móni Liza dolgozta ki , megvalósításában a Momentán társulat, a közismert és népszerű Jocó bácsi tanárblogger, a Telenor szakemberei és Pólus Enikő érzelem tanár segítségével."

Halas Rádió hanganyaga...


Legfrissebb híreink

További hírek