Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

V. Gomba Caffe Kupa a Sziládyban

Archivált tartalom! Megtekintés: 256

A gimnázium műfüves labdarúgó pályáján rendezték a középiskolás lány labdarúgó bajnokság ezévi első fordulóját.

"Az alapkoncepció továbbra is az, hogy az együttesek több helyszínen, bajnoki rendszerben mérik össze erejüket, ám az idei kiírás egy jelentős változást is tartalmaz. A Bibó sajnos nem nevezett csapatot, az ötletgazda II. Rákóczi, a Szilády és a Dékáni így egy új rendszerben mérkőznek meg egymással. A csapatok előbb 5+1-es felállásban, ötös méretű labdával játszanak körmérkőzést, majd ugyanabban a sorrendben 4+1-ben, futsal labdával is megmérkőznek. Viszont a pontozásnál nincs különbség, a mérkőzések eredményei ugyanolyan súllyal számítanak az összesítésbe." /Halasinfo/
A Szilády és a Tekó csapata egyaránt 7-7 ponttal az élen várja következő fordulót.

A gimnázium csapatának tagjai: Kardos Réka, Kulcsár Petra, Tóth Vivien, Szabadi Liza, Zsubi Petra, Szász Hanga, Szakál Petra, Ficsor Rebeka, Mészáros Lilla, Csorba Vivien, Horváth Klaudia, Kiss Dzsenifer, Farkas Zsófia.

Bővebben....

Fényképek...
Legfrissebb híreink

2019-05-17 14:07:41

Országos 3. helyezett a gimnázium csapata

Az 5-8. évfolyamos diákok számára kiírt Madarak és Fák Napja Természetismereti Csapatversenyt idén a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület és a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság közösen szervezte meg.

Bővebben
További hírek