Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

V. Gomba Caffe Kupa a Sziládyban

Archivált tartalom! Megtekintés: 358

A gimnázium műfüves labdarúgó pályáján rendezték a középiskolás lány labdarúgó bajnokság ezévi első fordulóját.

"Az alapkoncepció továbbra is az, hogy az együttesek több helyszínen, bajnoki rendszerben mérik össze erejüket, ám az idei kiírás egy jelentős változást is tartalmaz. A Bibó sajnos nem nevezett csapatot, az ötletgazda II. Rákóczi, a Szilády és a Dékáni így egy új rendszerben mérkőznek meg egymással. A csapatok előbb 5+1-es felállásban, ötös méretű labdával játszanak körmérkőzést, majd ugyanabban a sorrendben 4+1-ben, futsal labdával is megmérkőznek. Viszont a pontozásnál nincs különbség, a mérkőzések eredményei ugyanolyan súllyal számítanak az összesítésbe." /Halasinfo/
A Szilády és a Tekó csapata egyaránt 7-7 ponttal az élen várja következő fordulót.

A gimnázium csapatának tagjai: Kardos Réka, Kulcsár Petra, Tóth Vivien, Szabadi Liza, Zsubi Petra, Szász Hanga, Szakál Petra, Ficsor Rebeka, Mészáros Lilla, Csorba Vivien, Horváth Klaudia, Kiss Dzsenifer, Farkas Zsófia.

Bővebben....

Fényképek...
Legfrissebb híreink

2020-02-28 12:22:07

Iskolánkban is elkezdődött a kormány által indított Lázár Ervin Program

A program szociális helyzettől és lakóhelytől függetlenül minden, az 1–8. évfolyamon tanuló általános iskolai diák részére tanévenként egyszeri alkalommal ingyenesen biztosítja a színházi, tánc- és cirkuszi előadások, komolyzenei hangversenyek, illetve az őshonos állatok bemutatóhelyei látogatásának élményét.

Bővebben
További hírek