Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Pályaorientációs program a Sziládyban

Archivált tartalom! Megtekintés: 471

2017. december 19-én 20-án érdekes pályaválasztással kapcsolatos programot rendeztek a református gimnáziumban.

Kardos Mónika tanárnő a program főszervezője már jó előre leegyeztette a programot a külsős résztvevőkkel és a gimnáziumi tanárokkal. Az első napon a diákok és tanárok külsős helyszíneken, különféle munkahelyekkel és szakmákkal ismerkedhettek meg. Az autószerelő műhelytől a bíróságon át sokféle munkakörbe nyertek betekintést a fiatalok. A második napon egyetemek és főiskolák, valamint szakmát adó kiskunhalasi középiskolák képviselői tartottak tájékoztatást intézményükről és az ott folyó szakmai képzésekről. Sok egykori sziládys diák is eljött, akik munkájukról, felsőfokú, vagy szakmai tanulmányaikról meséltek. A 12. évfolyam számára lebonyolították az ügyfélkapus regisztrációt is.  A diákok sok olyan információval gazdagodtak, amelyek az elkövetkező időben segítik pályaválasztásukat, továbbtanulásukat.

Legfrissebb híreink

2021-01-21 18:16:12

Segítünk a jelentkezésben

A Szilády Áron Gimnázium és Kollégiumba történő felvételivel kapcsolatos kérdéseire szívesen válaszolunk e-mail üzenetben, online találkozó, vagy személyes beszélgetés formájában is.

Bővebben
További hírek