Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Tekó-kupán a Szilády

Archivált tartalom! Megtekintés: 996

2018. február 2-án rajtolt a Tekó-kupa kispályás labdarúgó torna. Ezévben csoportnegyedikként zártuk a tornát.

A Szilády Gimnázium a B-csoport kiemelt csapataként kezdte meg mérkőzéseit. Sajnos a szerencse ezúttal nem a Sziládysokat választotta. Pénteken több kapufás gólhelyzet kiharcolása, egy döntetlen és egy vesztes meccs  után mindenki bizakodva várta a következő nap mérkőzéseit. Szombaton a Szilády győztes meccsel kezdett a Dékáni ellen, azonban a Magyarkanizsát már nem sikerült legyőznie a csapatnak. Így a gimnázium egy győztes egy döntetlen és két vesztes meccsel a "B" csoport 4. helyén zárta a tornát. 

Köszönjük a labdarúgók erőfeszítését és a szurkolók biztatását!

Menetrend és eredmények:

péntek, 13.20 óra Szilády:Sárospatak - 1:1
péntek, 15.40 óra Szilády:Bibó - 1:2
szombat, 10.15 óra Szilády:Dékáni 3:2
szombat 12.35 óra Szilády:Magyarkanizsa 0:3
   

A sziládys csapat tagjai:  Faddi Dávid, Angeli Tamás, Dusnoki András, Csillag István, Monár 1 Patrik, Molnár 2 Péter, Simon Márk, Kaszap Attila, Ács Gergely, Földes Péter, Piegel Dominik, Nagy Dániel. Tartalékok: Vincze Gergő, Mike Márk. Edző Zákány Sándor.

BÁRMI ÁRON, SZILÁDY ÁRON!!!

 

Legfrissebb híreink

2021-01-21 18:16:12

Segítünk a jelentkezésben

A Szilády Áron Gimnázium és Kollégiumba történő felvételivel kapcsolatos kérdéseire szívesen válaszolunk e-mail üzenetben, online találkozó, vagy személyes beszélgetés formájában is.

Bővebben
További hírek