Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Medve nap - 2018

Archivált tartalom! Megtekintés: 373

A Medvenap alkalmából február 2-án, pénteken az Átlós utcai óvodában jártunk.

A Zöld Híd egyesület "Medvenap" kezdeményezéséhez csatlakozott iskolánk. Játékokat, könyveket, ruhákat gyűjtöttünk és vittünk el az Átlós utcai óvoda gyermekei részére. A látogatásunk jól sikerült. Az ovisok kis műsorral vártak minket.  A Gimnáziumot 8 diák és az Igazgatónő képviselte. Az Óvoda vezetőjével, Ácsné Fehér Klárával egyeztettünk arról is, hogy a KÖSZI tevékenységek keretében diákjaink a tavasz folyamán, a Református Egyház Szeretethíd programján az ovi kertjében segítenek majd. Nagyon jól éreztük magunkat és reméljük, hogy ez az alkalom egy jó partneri kapcsolat első lépése volt.

Legfrissebb híreink

2020-02-28 12:22:07

Iskolánkban is elkezdődött a kormány által indított Lázár Ervin Program

A program szociális helyzettől és lakóhelytől függetlenül minden, az 1–8. évfolyamon tanuló általános iskolai diák részére tanévenként egyszeri alkalommal ingyenesen biztosítja a színházi, tánc- és cirkuszi előadások, komolyzenei hangversenyek, illetve az őshonos állatok bemutatóhelyei látogatásának élményét.

Bővebben
További hírek