Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Német diákcsere

Archivált tartalom! Megtekintés: 332

Május első hetében testvériskolai kapcsolat keretében a Szilády Gimnáziumba látogatott a kronachi Kaspar Zeuß Gimnázium 27 tanulója és 2 kísérő tanára.

A vendégek megismerkedtek Kiskunhalas nevezetességeivel, de ellátogattak Budapestre, Veszprémbe, Tihanyba, és Bugacra is. A hétvégét a német diákok a vendéglátó családokkal töltötték, akik tartalmas és gazdag programot szerveztek  számukra. Az utolsó napon ellátogattunk a Halasi Állatotthonba, ahová adományokat is vitt a Kaspar Zeuß Gimnázium küldöttsége. Az együtt töltött egy hét jó nyelvgyakorlási lehetőséget jelentett a vendéglátó diákoknak. A következő tanévben mi utazunk Németországba.​

Legfrissebb híreink

2020-02-28 12:22:07

Iskolánkban is elkezdődött a kormány által indított Lázár Ervin Program

A program szociális helyzettől és lakóhelytől függetlenül minden, az 1–8. évfolyamon tanuló általános iskolai diák részére tanévenként egyszeri alkalommal ingyenesen biztosítja a színházi, tánc- és cirkuszi előadások, komolyzenei hangversenyek, illetve az őshonos állatok bemutatóhelyei látogatásának élményét.

Bővebben
További hírek